Staat u op het punt uw caravan of camper te verkopen?

Maar heeft u geen idee hoe u dit het beste doet? Stalling31 wil helpen!

Het verkopen van uw caravan kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een advertentie in het lokale krantje, op het prikbord bij de lokale Albert Heijn, of via het meest voorkomende verkoopkanaal: ‘het internet’. We merken dat veel klanten van ons niet weten waar ze moeten beginnen. Uw kopers zitten in deze tijd namelijk het meest online, maar dat maakt het des te ingewikkelder. U kunt uw caravan of camper via zoveel websites te koop aanbieden, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Uw caravan of camper online verkopen
Om uw verkoop goed te laten verlopen willen wij u nou juist helpen bij de online-verkoop. Zoals u merkt zijn er veel verkooppunten waar u uw caravan of camper kunt verkopen, zoals: marktplaats.nl, speurders.nl, tweedehands.net of kampeerzaken.nl.

Verkopen via Stalling31

Stalling31 is bezig om een service op te zetten, waarbij we voor u uw advertentie op verschillende websites kunnen plaatsen. Op deze manier laat u al dat gepuzzel online aan ons over en zorgen wij ervoor dat uw caravan of camper op de juiste verkoop websites komt te staan.  U hoeft ons alleen te laten weten wat u te koop wilt zetten en welke informatie we moeten vermelden in uw advertentie. Dan gaan wij aan de slag voor u.

 

Heeft u interesse in deze service van Stalling31? Dan horen we dit graag.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via: 088-0313131 of klantenservice@stalling31.nl

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.