Staat u op het punt uw caravan of camper te verkopen?

Maar heeft u geen idee hoe u dit het beste doet? Stalling31 wil helpen!

Het verkopen van uw caravan kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een advertentie in het lokale krantje, op het prikbord bij de lokale Albert Heijn, of via het meest voorkomende verkoopkanaal: ‘het internet’. We merken dat veel klanten van ons niet weten waar ze moeten beginnen. Uw kopers zitten in deze tijd namelijk het meest online, maar dat maakt het des te ingewikkelder. U kunt uw caravan of camper via zoveel websites te koop aanbieden, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Uw caravan of camper online verkopen
Om uw verkoop goed te laten verlopen willen wij u nou juist helpen bij de online-verkoop. Zoals u merkt zijn er veel verkooppunten waar u uw caravan of camper kunt verkopen, zoals: marktplaats.nl, speurders.nl, tweedehands.net of kampeerzaken.nl.

Verkopen via Stalling31

Stalling31 is bezig om een service op te zetten, waarbij we voor u uw advertentie op verschillende websites kunnen plaatsen. Op deze manier laat u al dat gepuzzel online aan ons over en zorgen wij ervoor dat uw caravan of camper op de juiste verkoop websites komt te staan.  U hoeft ons alleen te laten weten wat u te koop wilt zetten en welke informatie we moeten vermelden in uw advertentie. Dan gaan wij aan de slag voor u.

 

Heeft u interesse in deze service van Stalling31? Dan horen we dit graag.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via: 088-0313131 of klantenservice@stalling31.nl

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: