Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Caravanstalling Veenendaal

Gaat u er regelmatig op uit met uw camper of caravan? Of rijdt u regelmatig een rondje in uw oldtimer? Heerlijk, dat gevoel van vrijheid als u op pad bent. Met de wind in de haren en even alle zorgen vergeten. Als u dan weer thuis bent, wilt u het vakantiegevoel natuurlijk het liefste zo lang mogelijk vasthouden. Bij Stalling31 nemen wij de zorg van uw geliefde object graag van uw over. In de buurt van Veenendaal bieden wij verschillende overdekte caravanstallingen. Goed beveiligd, en met een goede service. Bij Stalling31 bent u aan het juiste adres voor het stallen van uw object! 

Over Stalling31

De stallingen zijn onderdeel van Stalling31. Met stallingen door heel Nederland heen mag Stalling31 zich de grootste speler noemen op het gebied van camper- en caravanstallingen. En daar zijn we trots op! Onze goede service waarborgen wij door onze professionele klantenservice. Onze medewerkers zijn tijdens kantoren voor u beschikbaar om alle vragen voor u te beantwoorden. Ook hebben wij een goede website, waar u zelf uw breng- of haalafspraken kunt maken. Zo kunt u ons bezoeken wanneer u dat uitkomt.

Tarieven caravanstalling

Bij Stalling31 vindt u kwalitatief goede caravanstallingen tegen een goede prijs. Hoe veel het stallen precies kost, hangt af van:

– Het type object;
– De lengte van het object;
– Het aantal keer dat u uw object op wilt halen.

Meer informatie en reserveren

Wilt u meer informatie over de prijzen? Of wilt u meer informatie over de stalling in de buurt van Veenendaal?  Klik dan hieronder op de stalling van uw keus. Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice (088-0313131). Wilt u toch liever in een andere omgeving uw caravan of camper stallen? Bekijk dan hier een overzicht van alle Stalling31 locaties door heel Nederland of neem contact op met onze klantenservice.

 • Caravanstalling Lunteren

  Lage Valkseweg 139, Lunteren
  4.8 Reviews – Van 141 Klanten

  Overdekte en ruime stalling in Gelderland Stalling31 Lunteren ligt in Gelderland en bestaat uit een mooie loods met volledig verharde ondergrond. Ben je voor jouw caravan, camper, vouwwagen, auto of boot… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €54,85)
  219, 00 per jaar
 • Caravanstalling Lunteren de Valk

  Lage Valkseweg 137, Lunteren
  4.5 Reviews – Van 42 Klanten

  Stalling31 Lunteren de Valk Overdekte en ruime stalling in Gelderland Stalling31 Lunteren de Valk ligt in Gelderland en bestaat uit een mooie loods met volledig verharde ondergrond. Ben je voor jouw caravan… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €54,85)
  219, 00 per jaar

Contactformulier

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.