Opslagbox Bergen

4.7 | Reviews van 382 Klanten
Heb je een voorraad spullen die je thuis niet meer kwijt kunt? Of heb je een winkelvoorraad die je liever niet meer thuis op wilt slaan? Bij Stalling31 Bergen bieden wij opslagboxen van 2 verschillende afmetingen. Deze boxen kun je 24 uur per dag bereiken met je eigen sleutel. Ook hebben de boxen een stroomvoorziening.
Een Camperbox is van jou alleen.

Prijzen

per maand
Afmeting Kosten Omschrijving
24 m3 €102,65 per maand (excl. btw) 3,30m x 2,95m x 2,44m
35m3 €132,10 per maand (excl. btw) 6m x 2,4m x 2,3m

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing.

De voordelen

Geen haal- of brengafspraak nodig
Toegang tot de opslagbox met jouw eigen sleutel
Opslagruimte op een beveiligd terrein
Mogelijkheid om de box vooraf te bekijken.
Ruime openingstijden
Geen BTW betalen als particulier

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag.
Reviews
4.7 | Reviews van 382 Klanten
Nicky Danen Avatar
Nicky Danen
9 maanden geleden
Prima service, vriendelijk personeel!
dique advies Avatar
dique advies
9 maanden geleden
Prima service met persoonlijke aandacht. Met zorg wordt, in mijn geval de camper ingenomen. Voelt goed
Dieter Fleigl Avatar
Dieter Fleigl
10 maanden geleden
Ik werk al jaren bij Stalling en ben erg blij met de service en accommodaties. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik zou Stalling ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een plek om te verblijven.
Nellie van Knotsenburg Avatar
Nellie van Knotsenburg
1 jaar geleden
Het is lekker dichtbij. De prijs is gunstig. De mensen zijn erg vriendelijk. Makkelijk om 'n afspraak te maken via website
Rianne Nas Avatar
Rianne Nas
1 jaar geleden
Wij stallen al jaren onze caravan daar. Alles ziet er netjes uit, je wordt vriendelijk geholpen. Je stuurt een mailtje wanneer je de caravan wilt komen halen, en dan staat die ook klaar om zo mee te nemen. Bij terug brengen het zelfde, je geeft het aan per mail, zogauw je aan komt rijden komt er iemand die de caravan samen met jou bekijkt ( er worden rondom foto's van de caravan gemaakt). Wij zeggen dan altijd, tot volgend jaar.
  • 1
  • 2
  • 32
  • >

Reviewbeleid

Vragen?
Kijk voor meer informatie in onze Veelgestelde Vragen.

Kom je er niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Adresgegevens

Bosserheide 29
Bergen (Limburg)

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox

Opslagbox & Camperbox Form