Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Over Stalling31

Wij Nederlanders trekken er het liefst iedere dag op uit. Van lekker in ons eigen land tot verre reizen zoeken wij naar het ultieme vakantiegevoel met onze vertrouwde caravan of camper. En bij terugkomst wil je natuurlijk dat jouw caravan of camper veilig staat in een betrouwbare stalling. 

Stalling31 is een landelijk netwerk van hoogwaardige stallingen voor caravans, campers, auto’s, boten, en vouwwagens met ruim 13 jaar aan ervaring. Bij ons stal je gemakkelijk jouw recreatie-object bij één van onze 45+ locaties door heel Nederland. Wij openen voortdurend nieuwe locaties zodat er altijd een stalling bij jou in de buurt zit. Alle stallingen worden gerund door professionele beheerders die getraind zijn in het verplaatsen van jouw object. Deze behandelen ze met zorg en aandacht zodat jij er maximaal van kan genieten. You discover, we take care!

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Wij blijven continu innoveren om de stallingservaring zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken en ontwikkelen voortdurend nieuwe diensten om onze services naadloos aan te sluiten op de wensen van onze klanten. Bijvoorbeeld met onze ruime openingstijden en je persoonlijke account op Mijn Stalling31. Hier plan je eenvoudig haal- en breng afspraken en vind je overzichtelijk alle informatie over jouw stallingsplaats zoals de openingstijden of extra services van jouw stalling.

Ook bieden diverse Stalling31 locaties self-service tijden aan. Hiermee kan je, zonder dat de beheerder aanwezig is, jouw object ophalen of brengen. Zo kun je genieten van je object wanneer het jou uitkomt.

You discover, we take care

Haal meer uit je onderneming als stallingpartner

Ieder jaar groeit het aantal caravans, campers en andere recreatieobjecten en zo ook de vraag naar stallingsruimte. Sinds onze eerste stallingdeuren opende in 2007 zijn wij het begin- en eindpunt van talloze vakantiegangers door heel Nederland. Maar onze reis is pas net begonnen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe locaties om samen mee te groeien. Ben jij een ondernemer met ruimte en ambitie om je activiteiten te verbreden? Word dan ondernemer bij Stalling31. Als stallingpartner maak je gebruik van onze ervaring en expertise in het opzetten van jouw eigen stalling. Terwijl jij je richt op het stallen van objecten en het directe klantcontact zorgen wij voor alles er omheen. Denk daarbij aan contracten en facturatie, afsprakenplanning en klantenservice, maar ook marketing.

Daarnaast word je als stallingpartner getraind in het runnen van een stalling en het verplaatsen van objecten. Zo bied je klanten een hoogwaardige kwaliteit en de Stalling31-standaard. Wij begeleiden het hele proces en faciliteren je met de kennis en vaardigheden voor het creëren van een succesvolle stalling.

Wil je meer weten over hoe jouw onderneming meer financiële ruimte kan creëren voor jezelf, vraag hieronder dan meer informatie aan.

Stel een vraag over de vacature

Contactformulier algemeen
  • Onderwerp
  • Bericht
  • Persoonlijke gegevens

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.
Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop: Verder naar reserveren
Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?

Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie


Persoonlijke gegevens


Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.