Over Stalling31

Stalling31 is een bedrijf dat zich richt op het opzetten van een netwerk van hoogwaardige stallingslocaties verspreid door Nederland. Door kwaliteitscriteria te definiëren voor de locaties, de frontofficeactiviteiten te centraliseren, stallingsaanbod te differentiëren en aan te sluiten op de wensen van de klant, wordt de dienstverlening professioneler en ontvangt u een kwalitatief hoogwaardige dienst voor een reële prijs.

De organisatie heeft in 2009 flink geïnvesteerd in het herontwikkelen van de website, toevoegen van bezoekersfuncties, verbreden van het dienstenaanbod en het ontwikkelen van een managementsysteem voor de locaties. Kort geleden is de website opnieuw in een nieuw jasje gegoten om de functionaliteiten en het uiterlijk van Stalling31 te 'refreshen'. De komende jaren zullen in het teken staan van uitbreiding van het aantal locaties in Nederland en het buitenland.

Daarnaast zal Stalling31 zich meer en meer toespitsten op de gebruikerservaring van de klanten en het dienstenaanbod in deze richting uitbreiden. U kunt hierbij denken aan service, onderhoud, bestemmingen, aan- en verkoop, verhuur en beveiliging via track-en-tracefaciliteiten.

Stalling31 is begin 2007 opgericht door Jasper Nieuwstraten en Rikkert Westerlaken, gezamenlijk actief in de recreatiebranche met Buro31. Hieronder vallen onder meer Boekeencaravan.nl, Boekeencamper.nl en Opslag31.nl.

Binnen de professionele recreatiebranche profileren wij ons als een hoogwaardige stallingspartner.  Stalling31 is een sterk groeiend bedrijf en wij zijn nog op zoek naar meer stallingslocaties. Heeft u interesse? Kijk hier voor meer informatie: Onze stallingspartner.