Caravanstalling Barneveld

Na een kampeervakantie is het altijd weer fijn om thuis te komen, in je vertrouwde omgeving. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om het kampeervoertuig of de auto thuis op te slaan. Maar het liefst stalt u uw dierbare object op een plek die net zo veilig voelt als thuis. In de buurt van Barneveld biedt Stalling31 een overdekte stalling. Hier kunt u terecht voor het stallen voor uw caravan, camper, boot, bus, auto, oldtimer of vouwwagen. De stalling is goed beveiligd, zodat u verzekerd bent van een veilige stallingsplaats.

Over Stalling31

Stalling31 biedt een netwerk van hoogwaardige caravanstallingen in Nederland. Al onze stallingen zijn overdekt en goed beveiligd. Daardoor weet u dat een stalling met het Stalling31-keurmerk altijd een goede keuze is. Maar wij bieden meer. Onze klantenservice staat iedere dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, en met onze online portal kunt u zelf uw afspraken inplannen.

Tarieven caravanstalling

Bij Stalling31 vindt u een kwalitatieve stallingen tegen een goede prijs. Hoe veel het stallen precies kost, hangt af van:

– Het type object;
– De lengte van het object;
– Het aantal keer dat u uw object op wilt halen.

Meer informatie en reserveren

Wilt u meer informatie over de prijzen? Of wilt u meer informatie over de stalling?  Klik dan hieronder op de stalling van uw keus. Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice (088-0313131).

 • Caravanstalling Lunteren

  Lage Valkseweg 139, Lunteren
  9.538461538461538 9.538461538461538
  13 reviews

  Overdekte en ruime stalling in Gelderland Stalling31 Lunteren ligt in Gelderland en bestaat uit een mooie loods met volledig verharde ondergrond. Ben je voor jouw caravan, camper, vouwwagen, auto of boot… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €51,75)
  207, 00 per jaar

Kunnen wij je helpen bij het vinden van een nieuwe stalling?