Opslagbox Woudrichem

4.6 | Reviews van 939 Klanten
Krijg je jouw huis maar niet opgeruimd omdat je te veel spullen hebt? Of wordt je garage te klein voor jouw winkelvoorraad? Ruimtegebrek is vervelend. Maar gelukkig is er iets aan te doen, namelijk met opslagruimte! Bij Stalling31 Woudrichem kun je terecht voor het opslaan van jouw spullen in een eigen opslagbox (self storage). Je hebt dagelijks, tussen 06.00 en 22.00 uur, toegang tot de opslagbox en je bent ook de enige die de sleutel heeft. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit en goede service.
Een Camperbox is van jou alleen.

Prijzen

per maand
Afmeting Kosten Omschrijving
12m3 €73,15 per maand 3 x 2 x 2 meter

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing.

De voordelen

Geen haal- of brengafspraak nodig
Toegang tot de opslagbox met jouw eigen sleutel
Opslagruimte op een beveiligd terrein
Mogelijkheid om de box vooraf te bekijken.
Ruime openingstijden
Geen BTW betalen als particulier

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag.
Reviews
4.6 | Reviews van 939 Klanten
Arie Pelikaan Avatar
Arie Pelikaan
1 maand geleden - Google

Alles prettig geregeld ophalen en brengen keurig.een heel klein ding zou heel fijn zijn als service dat je je caravan kon wassen vooral het dak!!!!

Bert Dokman Avatar
Bert Dokman
3 maanden geleden - Google

Mag veel meer gaan betalen voor veel minder mogelijkheden en kwaliteit. en dat ook nog midden in een contract periode.

Frans van Breugel Avatar
Frans van Breugel
3 maanden geleden - Google

Ik ben helemaal niet tevreden meer over stalling31 in Woudrichem/Oudendijk......de regels die ze nu gaan hanteren slaat wal nog schip met het pluspakket. Als je nu het pluspakket hebt dan mog je de caravan zoveel ophalen als je wilde, maar dat is nu nog maar 4x en al wat je meer x wil kost je €20.00 per keer, en maar verhogen elk jaar die stallingsprijs 🤮🤮🤮

piet heijkants Avatar
piet heijkants
4 maanden geleden - Google

De stalling voert wederom een prijsverhoging in.Maar erger nog, in plaats van onbeperkt ophalen en brengen met een pluspakket.Nu nog maar 4 x per jaar en daarna €20 per keer.Schandalig gewoon , gebruik maken van.

Henk de Winter Avatar
Henk de Winter
4 maanden geleden - Google

Het is een verzorgde stalling die er netjes uitziet en onderhouden.Het schoonmaken van caravan of ander object nooit geen bezwaar, lucht om de banden te controleren, alles goed geregeld.Altijd snelle reactie en ook als het object weer binnen staat.Top locatie om te stallen.

  • 1
  • 2
  • 65
  • >

Reviewbeleid

Vragen?
Kijk voor meer informatie in onze Veelgestelde Vragen.

Kom je er niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Adresgegevens

Middelvaart 78
Woudrichem

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox

Deze locatie is helaas vol.

Zoek hieronder een stalling in de directe omgeving.

Zoek opslag in de buurt