Camperbox Noordwijkerhout

4.5 Reviews - Van 15 Klanten

Heb je een voorraad spullen die je thuis niet meer kwijt kunt? Of heb je een dierbaar object dat je het liefst in een privéstalling stalt? Bij Stalling31 Noordwijkerhout hebben wij multiboxen van ongeveer 39m2. Deze boxen kun je 24 uur per dag bereiken met jouw eigen sleutel. Ook hebben de boxen een stroomvoorziening.

 

*Nog één box beschikbaar. In deze box kunt u geen vaar- of voertuig stallen, vanwege een te kleine deur. Deze box is puur voor goederen opslag.

Een Camperbox is van jou alleen. altijd bereikbaar. de ideale plek voor een camper.

De voordelen

Wat is een CamperBox?

In deze afgesloten camperbox kun jij jouw vaartuig, voertuig, persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze camperbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je Camperbox te kunnen. Tot slot is de camperbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag. 
 

Prijzen

per maand

38,7m2
€255,55 per maand
7,1m x 5,49m x 4,5m H

Reviews

4.5 Reviews - Van 15 Klanten
Gertjan Poot Avatar
Gertjan Poot
5 maanden geleden - Review Formulier

Stalling31 in Noordwijkerhout is een prima stalling voor de camper. Beheerder denkt mee en helpt als dat nodig is en mijn camper kan mooi aan het stroom wat een prima gevoel geeft.

Anja Berkhout Avatar
Anja Berkhout
8 maanden geleden - Review Formulier

Prima stallingsorganisatie en specifiek een zeer klantvriendelijke stallingsbeheerder in Noordwijkerhout.

A. Jansze Avatar
A. Jansze
9 maanden geleden - Review Formulier

Alles vlot geregeld top hoor

M. Vreugdenhil Avatar
M. Vreugdenhil
11 maanden geleden - Review Formulier

Een goed bereikbare site met duidelijke informatie en gebruikersvriendelijk planningssysteem. De service op de locatie is top! Vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat er wordt meegedacht!

Louis Duijkers Avatar
Louis Duijkers
10 jaren geleden - Review Formulier

De beheerder moet soms wel erg veel verschuiven om de camper te pakken alhoewel erg moeilijk zou het fijn zijn om een vaste plek te hebben omdat we nogal regelmatig weggaan.Wij hebben er niet zoveel last van maar voor de beheerder zal het makkelijker zijn.In het begin lukte dat nog wel maar nu staat het vol.Ik zeg dit om eventuele schade te verkomen met het stallen van de camper.Het is gelukkig nog niet gebeurt.Het is tenslotte een kapitaal wat er in-en-uit gehaald moet worden. Voor de rest ben ik erg tevreden met de stalling en hoop dat dat nog lang zal blijven. Met vriendelijke groet louis duijkers

Adresgegevens

Maandagsewetering 80
Noordwijkerhout

Routebeschrijving

Reserveer een camperbox

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: