Camperbox Noordwijkerhout

4.6 | Reviews van 26 Klanten
Per 1 mei 2024 multiboxen beschikbaar,  stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie over bijvoorbeeld afmeting ed. Heb je een voorraad spullen die je thuis niet meer kwijt kunt? Of heb je een dierbaar object dat je het liefst in een privéstalling stalt? Bij Stalling31 Noordwijkerhout hebben wij multiboxen van ongeveer 39m2. Deze boxen kun je 24 uur per dag bereiken met jouw eigen sleutel. Ook hebben de boxen een stroomvoorziening.
Een Camperbox is van jou alleen.

De voordelen

Geen haal- of brengafspraak nodig
Toegang tot de opslagbox met jouw eigen sleutel
Mogelijkheid om de box vooraf te bekijken.

Wat is een CamperBox?

In deze afgesloten camperbox kun jij jouw vaartuig, voertuig, persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze camperbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je Camperbox te kunnen. Tot slot is de camperbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag.

Prijzen

per maand
Afmeting Kosten Omschrijving
38,7m2 €297,30 per maand 7,1m x 5,49m x 4,5m H
Reviews
4.6 | Reviews van 26 Klanten
Rokus Loopik Avatar
Rokus Loopik
7 maanden geleden
Vandaag maakte ik kennis met Tom Warmerdam in Noordwijkerhout. Het had alles in zich waarop je hoopt als je een kennismakingsgesprek hebt met de beheerder van de stalling waar jij jouw Parel (want zo zie ik mijn VW California, ik ben gek op die bus) voor een tijdje kunt stallen. Wat een aardige en open man. Zijn stalling is niet groot, er kunnen maar een beperkt aantal campers staan, maar dat verhoogt mijn gevoel van in- en exclusiviteit. Je bent er in goede handen en dus ook jouw camper(van). Wat ben ik blij met die plek. Geweldige service, van een hele aimabele beheerder. Ook al zijn we niet het hele jaar in Nederland en verhuist de bus met regelmaat richting Zuid-Frankrijk, ik blijf hier graag terugkomen. 👉 Tom 🤝!
Hugo Klaverstijn Avatar
Hugo Klaverstijn
9 maanden geleden
Makkelijk te vinden en aardige beheerder
Jaap Doornebal Avatar
Jaap Doornebal
1 jaar geleden
Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Voor ons was het de eerste keer. Prima …..Karel
Richard K Avatar
Richard K
1 jaar geleden
Erg tevreden over de stalling in Noordwijkerhout. Onze camper is daar in goede handen. Veel persoonlijke aandacht van de beheerder, relaxte sfeer, kortom een prima plek om onze camper te stallen. Ik onderschrijf alle positieve reviews. Een aanrader.
Folkert Moolenburgh Avatar
Folkert Moolenburgh
1 jaar geleden
Onze camperstalling en stallingeigenaar Ton zijn geweldig! Ton is altijd vriendelijk en behulpzaam en de stalling is schoon en goed onderhouden. Ik zou deze stalling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare plek om hun camper op te slaan.
  • 1
  • 2
  • 3

Reviewbeleid

Vragen?
Kijk voor meer informatie in onze Veelgestelde Vragen.

Kom je er niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Adresgegevens

Maandagsewetering 80
Noordwijkerhout

Routebeschrijving

Reserveer een camperbox

Opslagbox & Camperbox Form