Caravanstalling Zeeland

Zoek je een caravanstalling in de omgeving van Zeeland? Dan ben je bij Stalling31 aan het juiste adres. Wij bieden diverse overdekte caravanstallingen aan in deze omgeving. Hier kun je terecht voor het stallen van jouw caravan, camper, vouwwagen, boot, aanhanger of oldtimer.

In de omgeving van Zeeland hebben wij 2 stallingen: in Breskens en in Terneuzen. De stallingen hebben een centrale ligging. Daardoor zijn zij goed bereikbaar vanuit plaatsen als Sluis, Middelburg, Heinkeszand, Goes en Kapelle. Vanuit deze plaatsen rijd je in een half uur naar de stallingen.

 • Caravanstalling Terneuzen

  Noorddijk 8, Terneuzen
  9.6 9.6
  5 reviews

  Luxe en ruime caravanstalling Op 1 oktober 2017 is deze stalling in de gemeente Terneuzen geopend. Caravanstalling Terneuzen is een luxe en ruime stalling in Zeeland, met self-servicetijden. Ben je voor… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €51,75)
  207, 00 per jaar
 • Caravanstalling Breskens

  Rijksweg 14a, Breskens
  9.5 9.5
  2 reviews

  Overdekte en ruime stalling in Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland Stalling31 Breskens is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen en bestaat uit een mooie loods met volledig verharde ondergrond. Ben je voor jouw caravan, camper, vouwwagen, auto… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €58,10)
  232, 00 per jaar

Kunnen wij je helpen bij het vinden van een nieuwe stalling?

Caravan stallen bij de boer in Zeeland

Veel van onze beheerders zijn voormalige boeren of agrarisch ondernemers. Zij zagen in het starten van een caravanstalling een mooie, nieuwe toekomst. Van Stalling31 kregen de ondernemers een professionele training. Daardoor weten de ondernemers als geen ander hoe zij met jouw waardevolle object om moeten gaan.  Naast het stallen van jouw object, bieden veel stallingen extra diensten. Zij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om jouw camper te wassen, of een pomp om de luchtdruk van de banden bij te stellen. Ook bieden sommige stallingen transport van de caravan aan naar de plaats van de bestemming. Meer informatie hierover vind je op de pagina van de gewenste locatie.

Over Stalling31

Met meer dan 35 locaties verspreid over heel Nederland is Stalling31 de grootste speler op het gebied van caravanstallingen. Bij ons kun je terecht voor een veilige, betrouwbare en overdekte caravanstalling en camperstalling. Maar dat vinden wij vanzelfsprekend. Wij bieden méér, bijvoorbeeld met onze dagelijks bereikbare klantenservice, onze online portal en uitgebreide mogelijkheden voor halen en brengen.  Hieronder vind je welke stallingen wij in de omgeving van Zeeland bieden. Wil je toch liever in een andere omgeving jouw caravan of camper stallen? Bekijk dan hier een overzicht van alle Stalling31 locaties door heel Nederland of neem contact op met onze klantenservice (088-0313131).