Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Caravanstalling Zeeland

Zoek je een caravanstalling in de omgeving van Zeeland? Wij bieden stallingsruimte voor jouw caravan, camper of boot in overdekte stalling in de provincie Zeeland. Bij al onze stallingen ben je verzekerd van:

 • goed geventileerde ruimtes
 • ruime openingstijden
 • online inplannen van haal- of brengafspraak
 • bereikbare klantenservice
 • getrainde of professionele beheerders

In Zeeland hebben wij 2 stallingen: in Breskens en in Terneuzen. De stallingen hebben een centrale ligging. Daardoor zijn zij goed bereikbaar vanuit plaatsen als Sluis, Middelburg, Heinkenszand, Goes en Knokke-Heist. Vanuit deze plaatsen rijd je in een half uur naar de stallingen.

 • Caravanstalling Terneuzen

  Noorddijk 8, Terneuzen
  4.8 Reviews – Van 66 Klanten

  Luxe en ruime caravanstalling Op 1 oktober 2017 is deze stalling in de gemeente Terneuzen geopend. Caravanstalling Terneuzen is een luxe en ruime stalling in Zeeland, met self-servicetijden. Ben je voor… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €54,85)
  219, 00 per jaar
 • Caravanstalling Breskens

  Rijksweg 14a, Breskens
  4.7 Reviews – Van 28 Klanten

  Overdekte en ruime stalling in Zeeland Stalling31 Breskens is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, en bestaat uit een mooie loods met volledig verharde ondergrond. Ben je voor jouw caravan, camper, vouwwagen, auto… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €61,60)
  246, 00 per jaar

Bootstalling zeeland

Onze stallingen in Zeeland zijn uitermate geschikt als stalling voor jouw boot. Dichtbij het water, maar toch op een droge en veilige plek. Bij ons stal je jouw boot voordelig met het budgetpakket. Hiermee haal je één keer per jaar jouw boot op zodat je deze in de zomermaanden in het water kan leggen. Wil je meer vrijheid, kies dan voor het pluspakket. Hiermee haal je onbeperkt je boot op uit de stalling. Niet alleen vaar je hiermee wanneer jij wil, je bespaart ook nog eens op een dure ligplaats in de haven. Bereken de prijs voor jouw boot op de pagina van je gewenste stalling. Onze stallingen zijn uiteraard ook geschikt als camperstalling, autostalling of vouwwagenstalling.

Caravanstalling in Zeeland bij de boer

Veel van onze beheerders zijn voormalige boeren of agrarisch ondernemers. Zij zagen in het starten van een caravan- of camperstalling een mooie, nieuwe toekomst. Van Stalling31 kregen de ondernemers een professionele training. Daardoor weten de ondernemers als geen ander hoe zij met jouw waardevolle object om moeten gaan. Naast het stallen van jouw object, bieden veel stallingen extra diensten. Zij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om jouw camper te wassen, of een pomp om de luchtdruk van de banden bij te stellen. Ook bieden sommige stallingen transport van de caravan aan naar de plaats van de bestemming. Meer informatie hierover vind je op de pagina van de gewenste locatie.

Over Stalling31

Stalling31 is de grootste speler op het gebied van caravanstallingen. Bij ons kun je terecht voor een veilige, betrouwbare en overdekte caravanstalling en camperstalling. Maar dat vinden wij vanzelfsprekend. Wij bieden méér, bijvoorbeeld met onze dagelijks bereikbare klantenservice, onze online portal en uitgebreide mogelijkheden voor halen en brengen.  Hieronder vind je welke stallingen wij in de omgeving van Zeeland bieden. Wil je toch liever in een andere omgeving jouw camper- of caravanstalling? Bekijk dan hier een overzicht van alle Stalling31 locaties door heel Nederland.

Contactformulier

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.