Opslagbox Almere

4.7 Reviews - Van 1681 Klanten

Krijgt je jouw huis maar niet opgeruimd omdat je te veel spullen hebt? Of wordt je garage te klein voor de winkelvoorraad die je hebt? Ruimtegebrek is vervelend. Maar gelukkig is er iets aan te doen! Bij Stalling31 Almere kun je terecht voor het opslaan van jouw spullen in je eigen opslagruimte (self storage).

Een Opslagbox voor al jouw spullen.

Prijzen

per maand

10 m2
€84,20
5 x 2 x 2 m

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing. 

De voordelen

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag. 
 

Ervaringen met de CamperBox

Reviews

4.7 Reviews - Van 1681 Klanten
Marten Terwal Avatar
Marten Terwal
2 weken geleden - Google

Wij stallen hier al een paar jaar, zeer tot onze tevredenheid. De caravan staat altijd keurig klaar wanneer we hem komen halen. Het haal- en brengsysteem werkt naar onze mening uitstekend.

Herman van Dijkhuizen Avatar
Herman van Dijkhuizen
1 maand geleden - Google

Goede service, Goede bereikbaarheid. Vriendelijk personeel. Pomp voor banden aanwezig.

sam van Hees Avatar
sam van Hees
1 maand geleden - Google

Altijd fijn om de camper op te halen. Niet alleen om weer op reis te gaan, maar ook om de prettige medewerkers weer even te ontmoeten, die altijd alles perfect regelen.

Bert Stegeman Avatar
Bert Stegeman
1 maand geleden - Google

Ben al jaren bij stalling 31, waar mijn caravan in zeer goede handen is

Albert van Es Avatar
Albert van Es
1 maand geleden - Google

Zeer tevreden ophalen brengen noot problemenHek openen met pas werk uitstekend, om de stalling is het verzorgd en schoon.

  • 1
  • 2
  • 133
  • >

Adresgegevens

Jac. P. Thijsseweg 4
Almere-Buiten

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox

Deze locatie is helaas vol.

Je kunt hieronder een stalling in de directe omgeving zoeken.

Zoek opslag in de buurt

Hulp nodig bij het vinden van een stalling?
Bel ons op: 088 – 031 31 31
Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: