Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Opslagbox Almere

4.7 Reviews - Van 1706 Klanten

Krijgt je jouw huis maar niet opgeruimd omdat je te veel spullen hebt? Of wordt je garage te klein voor de winkelvoorraad die je hebt? Ruimtegebrek is vervelend. Maar gelukkig is er iets aan te doen! Bij Stalling31 Almere kun je terecht voor het opslaan van jouw spullen in je eigen opslagruimte (self storage).

Een Opslagbox voor al jouw spullen.

Prijzen

per maand

10 m2
€89,25
5 x 2 x 2 m

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing. 

De voordelen

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag. 
 

Ervaringen met de CamperBox

Reviews

4.7 Reviews - Van 1706 Klanten
Hans Henrichs Avatar
Hans Henrichs
3 weken geleden - Google

Fijne stalling, makkelijk halen/brengen en goede communicatie over stallen/buiten zetten object. Fijn dat ter plekke banden op spanning gebracht en water getapt kan worden

Rudy de vries Avatar
Rudy de vries
1 maand geleden - Google

zeer goed correct en snel

Erik van den Heuvel Avatar
Erik van den Heuvel
2 maanden geleden - Google

Echt een aanrader! Bij Stalling31 laat ik met een gerust hart mijn boot achter. Even aanmelden en de volgende dag staat de boot weer klaar om opgehaald te worden.

Hans Zwennes Avatar
Hans Zwennes
2 maanden geleden - Google

ik kom al vele jaren bij stalling 31. Door de jaren heen zijn er steeds meer verbeteringen gemaakt.Dat resulteert nu in een hele goede stalling. Nooit enig probleem ervaren. Altijd op tijd werd mijn caravan buiten gezet en ook weer binnen. Altijd een bericht dat hij weer binnen stond.Aardige mensen die er werken. de service is top en ik kan deze stalling van harte aanbevelen

Ewoud Meijvogel Avatar
Ewoud Meijvogel
2 maanden geleden - Google

Wij zijn zeer tevreden over stalling 31 in Almere, onze camper en voorheencamperbus stallen wij hier al jaren.Wij wonen in IJmuiden en stallen in Almere.Dat zegt genoeg!Altijd via de mail keurig bericht voor brengen en ophalen.De Fam. de Bruijn zijn zeer vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan.Top Stalling 31 in Almere.E. Meijvogel

  • 1
  • 2
  • 137
  • >

Adresgegevens

Jac. P. Thijsseweg 4
Almere-Buiten

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox

Deze locatie is helaas vol.

Zoek hieronder een stalling in de directe omgeving.

Zoek opslag in de buurt

 

Contactformulier

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.