Camperbox Elshout

Stalling31 Elshout biedt 24/7 Camperboxen aan voor het stallen van uw camper, auto of de opslag van uw eigendommen. Deze Camperboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor u.

Om toegang te krijgen tot uw eigen Camperbox, beschikt u over toegangssleutels van zowel het toegangshek als de Camperbox. U bent dus de enige die toegang heeft tot de Camperbox. De Camperboxen hebben een eigen stroomvoorziening zodat u eventueel de accu van uw camper op kunt laden. Wij vragen u om de eerste keer op zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur te komen. De beheerder kan u dan het systeem en het codeslot uitleggen.

Met dit 24/7 Camperbox pakket huurt u een ruime Camperbox (36m2; ruim 4,5 meter breed en 8 meter lang) voor de vaste prijs van €180 per maand (€2.160,- per jaar) inclusief stroomvoorziening. De Camperbox is per maand opzegbaar.

Maak hieronder direct uw reservering voor een 24/7 Camperbox. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een Camperbox is

De voordelen

Wat is een CamperBox?

In deze afgesloten camperbox kun jij jouw vaartuig, voertuig, persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze camperbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je Camperbox te kunnen. Tot slot is de camperbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag. 
 

Ervaringen met de CamperBox

Prijzen

36m2
€180,-
4,50 x 8 m

Adresgegevens

Naulandseweg 25B
5154 PB Elshout

Routebeschrijving

Reserveer een camperbox