Camperbox_Elshout
Stalling31_Elshout

Camperbox Elshout

4.8 | Reviews van 151 Klanten
Stalling31 Elshout biedt Camperboxen aan voor het stallen van jouw camper, auto of de opslag van je eigendommen. De Camperboxen zijn dagelijks toegankelijk van 06.00 tot 22.00 uur. Om toegang te krijgen tot je eigen Camperbox, beschik je over toegangssleutels van zowel het toegangshek als de Camperbox. Jij bent dus de enige die toegang heeft tot de Camperbox. De Camperboxen hebben een eigen stroomvoorziening zodat je eventueel de accu van de camper op kunt laden. Wij vragen je de eerste keer op zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur te komen. De beheerder kan je dan het systeem en het codeslot uitleggen. Met dit Camperbox pakket huur je een ruime Camperbox (36m2; ruim 4,5 meter breed en 8 meter lang) voor de vaste prijs per maand inclusief stroomvoorziening. De Camperbox is per maand opzegbaar. Maak hieronder direct een reservering voor een Camperbox. Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.
Een Camperbox is van jou alleen.

De voordelen

Geen haal- of brengafspraak nodig
Toegang tot de opslagbox met jouw eigen sleutel
Mogelijkheid om de box vooraf te bekijken.

Wat is een CamperBox?

In deze afgesloten camperbox kun jij jouw vaartuig, voertuig, persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze camperbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je Camperbox te kunnen. Tot slot is de camperbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag.

Prijzen

per maand
Afmeting Kosten Omschrijving
36m2 €205,15 4,50 x 8 m
Reviews
4.8 | Reviews van 151 Klanten
Clemens Bovens Avatar
Clemens Bovens
2 maanden geleden - Google
Prima stalling halen en brengen.Ook de bandenspanning meter ter plaatse is top
Rob van der Helm Avatar
Rob van der Helm
2 maanden geleden - Google
Prima stalling met voldoende mogelijkheden voor het halen en brengen van de camper. Eenvoudige website om alles te regelen. Wel jammer dat je €25 moet betalen om alleen even iets uit de camper te halen. Bezoektarief noemen ze dat..... 😔
Jelle Post Avatar
Jelle Post
3 maanden geleden - Google
Mooie stalling, duidelijke instructies en altijd goed bereikbaar. Snelle reacties bij vragen en geen problemen bij eventuele wisseling van objecten.
Marcel Vosters Avatar
Marcel Vosters
3 maanden geleden - Google
Prima service, via mail berichten een correcte terug koppeling bij het brengen en halen. Caravan staat bij het halen perfect klaar en wij hoeven alleen maar aan te koppelen, bij het brengen is er voldoende ruimte en zijn er voldoende vakken om de caravan neer te zetten. Ook zeer tevreden over de bezoekmomenten om wat in of uit onze caravan te halen of toe te voegen. Wij zijn superblij met de geboden oplossingen van Stalling 31.
Peter Duiven Avatar
Peter Duiven
3 maanden geleden - Google
Ben zeer tevreden over de stalling van onze caravan. En over het reserveren voor halen en brengen. Zou willen dat ik de caravan ook 's morgens kan ophalen.
  • 1
  • 2
  • 18
  • >

Reviewbeleid

Vragen?
Kijk voor meer informatie in onze Veelgestelde Vragen.

Kom je er niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Adresgegevens

Naulandseweg 25B
Elshout

Routebeschrijving

Reserveer een camperbox

Opslagbox & Camperbox Form

Deze locatie is helaas vol.

Zoek hieronder een stalling in de directe omgeving.

Zoek opslag in de buurt