Camperbox_Elshout
Stalling31_Elshout

Camperbox Elshout

4.8 | Reviews van 134 Klanten
Stalling31 Elshout biedt Camperboxen aan voor het stallen van jouw camper, auto of de opslag van je eigendommen. De Camperboxen zijn dagelijks toegankelijk van 06.00 tot 22.00 uur. Om toegang te krijgen tot je eigen Camperbox, beschik je over toegangssleutels van zowel het toegangshek als de Camperbox. Jij bent dus de enige die toegang heeft tot de Camperbox. De Camperboxen hebben een eigen stroomvoorziening zodat je eventueel de accu van de camper op kunt laden. Wij vragen je de eerste keer op zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur te komen. De beheerder kan je dan het systeem en het codeslot uitleggen. Met dit Camperbox pakket huur je een ruime Camperbox (36m2; ruim 4,5 meter breed en 8 meter lang) voor de vaste prijs per maand inclusief stroomvoorziening. De Camperbox is per maand opzegbaar. Maak hieronder direct een reservering voor een Camperbox. Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.
Een Camperbox is van jou alleen.

De voordelen

Geen haal- of brengafspraak nodig
Toegang tot de opslagbox met jouw eigen sleutel
Mogelijkheid om de box vooraf te bekijken.

Wat is een CamperBox?

In deze afgesloten camperbox kun jij jouw vaartuig, voertuig, persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze camperbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je Camperbox te kunnen. Tot slot is de camperbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag.

Prijzen

per maand
Afmeting Kosten Omschrijving
36m2 €193,50 4,50 x 8 m
Reviews
4.8 | Reviews van 134 Klanten
Frank Gerritse Avatar
Frank Gerritse
1 maand geleden - Google

Prima plaats voor onze buscamper. Goed ontvangen en uitleg gehad. Lekker dichtbij!

Theo Penningnieuwland Avatar
Theo Penningnieuwland
2 maanden geleden - Google

Perfecte stalling voor mijn vrij nieuwe camper waar we heel zuinig op zijn. Perfect geregeld qua brengen en halen. Het zou wel prettig zijn als de camper voor een langere stallingsperiode zoals in de winter direct naar binnen wordt gereden en niet eerst twee dagen buiten blijft staan in de regen. Over het algemeen worden campers en caravans gewassen en gepoetst voor ze de stalling in gaan. Het is dus jammer dat ze dan eerst twee dagen buiten blijven staan met het gevaar dat ze zwarte strepen gaan vertonen door het regenwater dat van het dak af rolt. Over het algemeen heel erg tevreden. Prima service, betrouwbaar en flexibel. Zeker aan te raden.

Jac. Giesen Avatar
Jac. Giesen
3 maanden geleden - Google

Makkelijk systeem. Komt afspraken na. Prettig contact. Helemaal top. Al bijna twee jaar tevreden klant.

Jeroen van der Eerden Avatar
Jeroen van der Eerden
4 maanden geleden - Google

Stalling is in principe prima. Klantenservice een stuk minder, denken niet mee en zijn telefonisch erg bot.

Anja en Geert Koevoets Avatar
Anja en Geert Koevoets
4 maanden geleden - Google

Een goede betrouwbare stalling.Onze camper staat altijd netjes klaar en word netjes op tijd binnen geplaatst.Zeer handig omdat we met grote regelmaat weg gaan ..

  • 1
  • 2
  • 15
  • >

Reviewbeleid

Vragen?
Kijk voor meer informatie in onze Veelgestelde Vragen.

Kom je er niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Adresgegevens

Naulandseweg 25B
Elshout

Routebeschrijving

Reserveer een camperbox

Deze locatie is helaas vol.

Zoek hieronder een stalling in de directe omgeving.

Zoek opslag in de buurt