Caravanstalling Amsterdam en omgeving

Op zoek naar een camperstalling, autostalling of caravanstalling in Amsterdam en omgeving? Stalling31 biedt veilige en betrouwbare stallingsruimte voor jouw caravan, camper, auto of boot in de buurt van Amsterdam. Al onze stallingen zijn voorzien van:

 • goed geventileerde ruimtes
 • ruime openingstijden
 • online inplannen van haal- of brengafspraak
 • bereikbare klantenservice
 • getrainde of professionele beheerders.

Bekijk hieronder alle stallingsruimtes in de buurt en kies de camper- of caravanstalling in Amsterdam en omgeving die bij jou past!

 • Caravanstalling Mijdrecht (vanaf 15 november nieuwe plaatsen beschikbaar)

  Tuinderslaan 8, Mijdrecht
  4.8 Reviews – Van 84 Klanten

  Caravanstalling Mijdrecht krijgt vanaf 15 november nieuwe plaatsen beschikbaar. Reserveer nu om zeker te zijn van een stallingsplek voor jouw object! Overdekte en ruime caravan en camperstalling in provincie Utrecht Stalling31 Mijdrecht… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €52,75)
  211, 00 per jaar
 • Caravanstalling Alphen aan den Rijn

  Noordeinde 11c, Alphen aan den Rijn
  4.6 Reviews – Van 1029 Klanten

  Overdekte en ruime stalling in de buurt van Leiden en Bodegraven Bij caravanstalling Alphen aan den Rijn vind je een overdekte en ruime stalling voor jouw caravan, camper, oldtimer of boot… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €54,00)
  216, 00 per jaar
 • Caravanstalling Zuidoostbeemster

  Nekkerweg 52, Zuidoostbeemster
  4.8 Reviews – Van 1106 Klanten

  Let op: Momenteel zit zowel de binnenstalling als de buitenstalling vol. Grote en overdekte caravanstalling Caravanstalling Zuidoostbeemster is een grote overdekte stalling voor jouw caravan, camper, vouwwagen, aanhanger, auto en boot. Op… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €44,65)
  178, 00 per jaar
 • Caravanstalling Nederhorst den Berg

  Middenweg 54b, Nederhorst den Berg
  4.8 Reviews – Van 37 Klanten

  Overdekte en ruime stalling centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam Caravanstalling Nederhorst den Berg is een mooie ruime kas.  Het tuinbouwcomplex van deze voormalige kwekerij is geheel verhard, en heeft een… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €44,65)
  178, 00 per jaar
 • Caravanstalling Noordwijkerhout

  Maandagsewetering 80, Noordwijkerhout
  4.5 Reviews – Van 16 Klanten

  Een luxe stalling Caravanstalling Noordwijkerhout is een luxe stalling waar zowel campers, als caravans, vouwwagens en auto’s gestald kunnen worden. Ben je op zoek naar een stalling? Dan ben je bij… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €76,60)
  306, 00 per jaar
 • Autostalling Almere

  Vlotbrugweg 5, Almere
  4.7 Reviews – Van 274 Klanten

  Een grote en comfortabele autostalling Bij autostalling Almere vind je een grote en comfortabele stalling voor jouw auto. Bij aankomst word je persoonlijk ontvangen door één van de getrainde ervaren locatiebeheerders van… Lees verder

  512, 00 per jaar
 • Caravanstalling Almere

  Jac. P. Thijsseweg (tegenover Almeerplant), Almere-Buiten
  4.7 Reviews – Van 1746 Klanten

  Overdekte en ruime caravanstalling Ben je op zoek naar een grote en overdekte caravanstalling in Almere? Caravanstalling Almere heeft plek voor het stallen van je caravan, camper, vouwwagen, boot of aanhanger… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €43,50)
  174, 00 per jaar
 • Caravanstalling Beemster

  Nekkerweg 77, Beemster
  4.7 Reviews – Van 1417 Klanten

  Let op:  Stalling31 Beemster is locatie I, gelegen aan de Nekkerweg 77 te Zuidoostbeemster.  Stalling31 Zuidoostbeemster is locatie II en deze is gelegen aan de Nekkerweg 52 te Zuidoostbeemster. Klik… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €49,70)
  198, 00 per jaar

Auto stalling Amsterdam

Stalling31 locaties zijn ook uitermate geschikt al auto stalling in Amsterdam en omgeving. Ook hebben wij in Almere een stalling die uitsluitend gebruikt wordt voor auto’s. Deze autostalling is goed bereikbaar vanuit Amsterdam en Amsterdam Noord. Hier kun je terecht om je auto te schorsen of om je auto voor de winter te stallen in een luxe opslaghal.

Vind de beste caravanstalling regio Amsterdam

Bij Stalling31 vind altijd een stalling naar wens in jouw regio. Zoek jouw stalling handig op basis van afstand of prijs en zie in één oogopslag iedere camper- of caravanstalling in regio Amsterdam en Amsterdam Noord. Onze locaties zijn vaak al binnen een half uur te bereiken vanuit onder andere Alkmaar, Zaanstad, Aalsmeer, Haarlem, Almere, Amstelveen & Hilversum.

Bekijk en vergelijk prijzen en voorzieningen, laat je informeren door handige reviews en ontdek zo de beste caravan- of camperstalling in jouw eigen regio. Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Professionele kwaliteit

Al onze stallingslocaties zijn overdekt en veilig. Deze voldoen aan een aantal strikte eisen en worden gerund door getrainde professionele beheerders die precies weten hoe ze met jouw object om moeten gaan. Van camper tot boot, vouwwagen of auto met aanhanger. Op deze manier ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit voor jouw kampeerwagen in bij iedere Stalling31 caravanstalling in Amsterdam en omgeving!

Zoekt je toch een stalling op een andere locatie of omgeving? Bekijk dan hier een overzicht van alle Stalling31 locaties door heel Nederland of neem contact op met onze klantenservice.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.