Opslagruimte Noordwijkerhout
Opslagruimte Noordwijkerhout

Opslagbox Noordwijkerhout

4.5 | Reviews van 18 Klanten
Krijgt je jouw huis maar niet opgeruimd omdat je te veel spullen hebt? Of wordt je garage te klein voor de winkelvoorraad die je hebt? Ruimtegebrek is vervelend. Maar gelukkig is er iets aan te doen! Bij Stalling31 Noordwijkerhout kun je terecht voor het opslaan van jouw spullen in je eigen opslagruimte (self storage).
Een Camperbox is van jou alleen.

Prijzen

per maand
Afmeting Kosten Omschrijving
12m3 €69 per maand 2 x 2 x 3 meter

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing.

De voordelen

Geen haal- of brengafspraak nodig
Toegang tot de opslagbox met jouw eigen sleutel
Opslagruimte op een beveiligd terrein
Mogelijkheid om de box vooraf te bekijken.
Ruime openingstijden
Geen BTW betalen als particulier

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag.
Reviews
4.5 | Reviews van 18 Klanten
Oscar Schotman Avatar
Oscar Schotman
6 maanden geleden - Google

Stalling31 in Noordwijkerhout voldoet helemaal aan mijn wensen. Openingstijden zijn ruim voldoende en de stallingsplaatsen zien er netjes en ruim uit. Vragen en/of opmerkingen zijn goed bespreekbaar met de zeer vriendelijke beheerder. Dus ik ben dik tevreden!!

GJP Avatar
GJP
7 maanden geleden - Google

Een heel fijne stalling. Je bent er geen nummer het gaat gewoon heel relaxt. Het halen en brengen gaat in vol vertrouwen naar elkaar.

Gertjan Poot Avatar
Gertjan Poot
1 jaar geleden - Review Formulier

Stalling31 in Noordwijkerhout is een prima stalling voor de camper. Beheerder denkt mee en helpt als dat nodig is en mijn camper kan mooi aan het stroom wat een prima gevoel geeft.

Anja Berkhout Avatar
Anja Berkhout
2 jaar geleden - Review Formulier

Prima stallingsorganisatie en specifiek een zeer klantvriendelijke stallingsbeheerder in Noordwijkerhout.

A. Jansze Avatar
A. Jansze
2 jaar geleden - Review Formulier

Alles vlot geregeld top hoor

  • 1
  • 2

Reviewbeleid

Vragen?
Kijk voor meer informatie in onze Veelgestelde Vragen.

Kom je er niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Adresgegevens

Maandagsewetering 80
Noordwijkerhout

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox