Opslagruimte Noordwijkerhout
Opslagruimte Noordwijkerhout

Opslagbox Noordwijkerhout

4.6 | Reviews van 26 Klanten
Per 1 mei 2024 multiboxen beschikbaar,  stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie over bijvoorbeeld afmeting ed. Krijgt je jouw huis maar niet opgeruimd omdat je te veel spullen hebt? Of wordt je garage te klein voor de winkelvoorraad die je hebt? Ruimtegebrek is vervelend. Maar gelukkig is er iets aan te doen! Bij Stalling31 Noordwijkerhout kun je terecht voor het opslaan van jouw spullen in je eigen opslagruimte (self storage).
Een Camperbox is van jou alleen.

Prijzen

per maand
Afmeting Kosten Omschrijving
12m3 €88.00 per maand 2 x 2 x 3 meter

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing.

De voordelen

Geen haal- of brengafspraak nodig
Toegang tot de opslagbox met jouw eigen sleutel
Opslagruimte op een beveiligd terrein
Mogelijkheid om de box vooraf te bekijken.
Ruime openingstijden
Geen BTW betalen als particulier

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag.
Reviews
4.6 | Reviews van 26 Klanten
Rokus Loopik Avatar
Rokus Loopik
7 maanden geleden
Vandaag maakte ik kennis met Tom Warmerdam in Noordwijkerhout. Het had alles in zich waarop je hoopt als je een kennismakingsgesprek hebt met de beheerder van de stalling waar jij jouw Parel (want zo zie ik mijn VW California, ik ben gek op die bus) voor een tijdje kunt stallen. Wat een aardige en open man. Zijn stalling is niet groot, er kunnen maar een beperkt aantal campers staan, maar dat verhoogt mijn gevoel van in- en exclusiviteit. Je bent er in goede handen en dus ook jouw camper(van). Wat ben ik blij met die plek. Geweldige service, van een hele aimabele beheerder. Ook al zijn we niet het hele jaar in Nederland en verhuist de bus met regelmaat richting Zuid-Frankrijk, ik blijf hier graag terugkomen. 👉 Tom 🤝!
Hugo Klaverstijn Avatar
Hugo Klaverstijn
9 maanden geleden
Makkelijk te vinden en aardige beheerder
Jaap Doornebal Avatar
Jaap Doornebal
1 jaar geleden
Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Voor ons was het de eerste keer. Prima …..Karel
Richard K Avatar
Richard K
1 jaar geleden
Erg tevreden over de stalling in Noordwijkerhout. Onze camper is daar in goede handen. Veel persoonlijke aandacht van de beheerder, relaxte sfeer, kortom een prima plek om onze camper te stallen. Ik onderschrijf alle positieve reviews. Een aanrader.
Folkert Moolenburgh Avatar
Folkert Moolenburgh
1 jaar geleden
Onze camperstalling en stallingeigenaar Ton zijn geweldig! Ton is altijd vriendelijk en behulpzaam en de stalling is schoon en goed onderhouden. Ik zou deze stalling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare plek om hun camper op te slaan.
  • 1
  • 2
  • 3

Reviewbeleid

Vragen?
Kijk voor meer informatie in onze Veelgestelde Vragen.

Kom je er niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Adresgegevens

Maandagsewetering 80
Noordwijkerhout

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox

Opslagbox & Camperbox Form