Opslagbox Noordwijkerhout

4.5 Reviews - Van 15 Klanten

Krijgt je jouw huis maar niet opgeruimd omdat je te veel spullen hebt? Of wordt je garage te klein voor de winkelvoorraad die je hebt? Ruimtegebrek is vervelend. Maar gelukkig is er iets aan te doen! Bij Stalling31 Noordwijkerhout kun je terecht voor het opslaan van jouw spullen in je eigen opslagruimte (self storage).

Een Opslagbox voor al jouw spullen.

Prijzen

per maand

12m3
€80,15 per maand
2 x 2 x 3 meter

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing. 

De voordelen

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag. 
 

Ervaringen met de CamperBox

Reviews

4.5 Reviews - Van 15 Klanten
Gertjan Poot Avatar
Gertjan Poot
7 maanden geleden - Review Formulier

Stalling31 in Noordwijkerhout is een prima stalling voor de camper. Beheerder denkt mee en helpt als dat nodig is en mijn camper kan mooi aan het stroom wat een prima gevoel geeft.

Anja Berkhout Avatar
Anja Berkhout
9 maanden geleden - Review Formulier

Prima stallingsorganisatie en specifiek een zeer klantvriendelijke stallingsbeheerder in Noordwijkerhout.

A. Jansze Avatar
A. Jansze
11 maanden geleden - Review Formulier

Alles vlot geregeld top hoor

M. Vreugdenhil Avatar
M. Vreugdenhil
1 jaar geleden - Review Formulier

Een goed bereikbare site met duidelijke informatie en gebruikersvriendelijk planningssysteem. De service op de locatie is top! Vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat er wordt meegedacht!

Louis Duijkers Avatar
Louis Duijkers
10 jaren geleden - Review Formulier

De beheerder moet soms wel erg veel verschuiven om de camper te pakken alhoewel erg moeilijk zou het fijn zijn om een vaste plek te hebben omdat we nogal regelmatig weggaan.Wij hebben er niet zoveel last van maar voor de beheerder zal het makkelijker zijn.In het begin lukte dat nog wel maar nu staat het vol.Ik zeg dit om eventuele schade te verkomen met het stallen van de camper.Het is gelukkig nog niet gebeurt.Het is tenslotte een kapitaal wat er in-en-uit gehaald moet worden. Voor de rest ben ik erg tevreden met de stalling en hoop dat dat nog lang zal blijven. Met vriendelijke groet louis duijkers

Adresgegevens

Maandagsewetering 80
Noordwijkerhout

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: