Winterstalling

Als eigenaar van een boot, oldtimer, camper of caravan zoek je een plek om deze gedurende de winter veilig te stallen. Stalling31 biedt op verschillende locaties hiervoor een speciaal pakket aan. Het tarief van dit budgetpakket is erg gunstig, u kunt uw object één keer per jaar, op de door u gewenste datum gratis ophalen. U kunt de gehele zomer genieten van uw boot, oldtimer, caravan of camper. U gaat een jaarcontract aan, zodat u iedere winter opnieuw verzekerd bent van een stallingsplek binnen in de stalling.

De voordelen van onze winterstallingen

  • Goed geventileerde ruimtes;
  • Ruime openingstijden;
  • Online inplannen van haal- of brengafspraak;
  • Bereikbare klantenservice;
  • Getrainde of professionele beheerders.

Winterstalling voor jouw boot, oldtimer of caravan

Bij de stallingen van Stalling31 kun je niet alleen terecht voor het stallen van uw caravan of camper. Op veel van onze plekken kun je ook je boot, vouwwagen of oldtimer stallen. Onze professionele beheerders zijn getraind in het veilig verplaatsen van ieder voertuig. Zo weet je zeker dat jouw object in goede handen is.

Gegarandeerd veilig & betrouwbaar stallen in de winter

Iedere stalling die aangesloten is bij Stalling31 moet aan een aantal strenge kwaliteitseisen voldoen. Op die manier kunnen we verzekeren dat jouw object op een veilige en betrouwbare plek gestald wordt. Kortom, met Stalling31 heeft u altijd een betaalbare en betrouwbare camperstalling in de buurt. Ontdek nu de beste stalling in uw omgeving of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Onze Winterstallingen

Hieronder vind je onze stallingen die een voordelig budget pakket hebben.

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: