Waarom Stalling31?

Alles over Stalling31

Elk jaar op 31 maart zie ik mijn overbuurvrouw van nummer 33 druk en opgelaten de laatste klusjes aan het huis doen. Alles moet af zijn voor 1 april, want op die dag….

Op die dag haalt ze al 32 jaar haar caravan uit de stalling en maakt hem klaar voor de zomer. De caravan wordt opgehaald en voor het huis geparkeerd. Daar wordt hij schoongemaakt, van binnen en van buiten en daarna worden matrassen, kussentjes etc. van zolder gehaald en de caravan ingebracht. Ook wordt de accu volledig opgeladen want het kampeerseizoen moet goed beginnen.... De kat loopt wat verwezen rond, die dagen, ze krijgt veel te weinig aandacht. De zwarte lapjesdame haalt haar koekjes maar weer bij mij op nummer 32, want ik pas op haar als de overbuurvrouw op de camping zit.

Mijn buurvrouw van nummer 33 woont, net als ik, in Zuid-Holland, nog geen 32 km van de grens met Noord-Holland. Wat jammer dan dat ze niet op een van de 14 locaties van Stalling31 haar caravan stalt, er zitten er wel een paar in de buurt! Als ze kiest voor een luxe pakket kan ze haar caravan ter plekke volledig voorbereiden, inclusief het opgeladen houden van de accu’s. Stalling31 biedt ook onderhoudsbeurten aan. Zo kan ze vanaf de stalling direct door naar haar eindbestemming. En wedden dat er ook stallingen zijn in de buurt van haar favoriete camping?

Met het goedkoopste pakket kan ze al meerdere malen per jaar haar caravan halen en brengen (alleen de eerste keer is gratis in elk jaar) en hoeft ze niet te wachten tot 1 april en 1 oktober. Vaak is het voldoende als ze 24 uur van te voren doorgeeft dat ze haar mobiele huis komt halen. Brengen mag altijd.

Waarom zou u niet kiezen voor een stalling van Stalling31?
Hun caravan- en camperstallingen kenmerken zich doordat ze:

  • helder zijn in de voorwaarden, locaties en diensten
  • duidelijk informatie en contracten, in begrijpelijk Nederlands, op internet plaatsen
  • praktisch zijn en niet ‘overdone’
  • de klanten persoonlijk kunnen behandelen. Elke stalling heeft zijn eigen beheerder, geen verloop en geschuif van ‘managers’
  • uiteenlopende pakketten (diensten) bieden in een goede prijsklasse
  • extra diensten aanbieden (variërend per locatie), zoals de mogelijkheid tot opslag van inboedel en de aanwezigheid van Focwa en Bovag geregistreerde monteurs.
    En dat is niet alles...

Alle stallingen zijn overdekt, geschikt voor stalling van caravans, campers, oldtimers, boten en aanhangers. Op verschillende locaties wordt de mogelijkheid tot aparte opslag van de inboedel van uw object geboden. De locaties variëren van agrarische loodsen tot glazen kassen –over helderheid en openheid gesproken–. Ze zijn ruim en aangepast en hun nieuwe functie: stalling en opslag.
Als u uw object aflevert loopt u met de beheerder uw caravan of ander te stallen goed nog eens goed na. De conditie van uw object wordt in een rapport vastgelegd en de laatste handelingen worden verricht voor veilige en goede opslag. Dat is prettig voor alle partijen.
Allemaal redenen om te kiezen voor een vestiging van Stalling31. Klik hier om naar de site te gaan en meteen een mooie stalling uit te kiezen.

Bekijk ook onze andere pagina: Over Stalling31.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: