Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Sla je kampeerspullen slim op, dichtbij je caravan of camper

We kennen het allemaal, na een heerlijke vakantie moet je al je kampeerspullen weer thuis opbergen. Maar hoe pak je alles weer netjes in voor volgend jaar? Vaak zijn we moe en slaan we onze spullen minder secuur op en merken we dat pas bij de volgende vakantie. Sla daarom je kampeer- of vakantiespullen gemakkelijk en slim op in een opslagbox dichtbij je caravan of camper. Zo bespaar je moeite en natuurlijk ruimte in huis je huis.

Berg je spullen op vóór de terugreis

Om jezelf zorgen te besparen bij terugkomst van je vakantie, is het handig om je spullen voordat je begint aan de terugreis netjes op te bergen in bakken of dozen. Niet alleen is dit het handigste moment hier, maar je helpt jezelf er ook enorm mee bij terugkomst. Je zet namelijk je spullen gemakkelijk en snel over van je (kampeer)auto of caravan in de opslagbox zodat je met een lege auto weer terug naar huis gaat.

Tip: Was je kookgerei en servies goed af voordat het opslaat. Slordig schoongemaakte spullen zijn namelijk een broedplaats voor bacteriën. 

Laat je kampeerspullen goed luchten

Het voordeel van een opslagbox is dat je ruimte overhoudt in je huis. Niet iedereen heeft de ruimte om hun voortent, grondzeil of slaapspullen in huis uit te hangen en te laten luchten. Gelukkig zijn onze opslagboxen hier erg geschikt voor. De boxen zijn namelijk voorzien van ventilatiekanalen en hebben een goede luchtcirculatie wat zorgt voor een droog en constant klimaat. Zo kunnen je spullen goed drogen en zonder dat ze vocht aantrekken dat kan zorgen voor schimmel en andere narigheid.

Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld je koelkast of koelbox in de opslag plaatsen zodat deze geen onnodige ruimte in huis inneemt. Vergeet deze niet op een kiertje open te zetten want ook hier heb je snel kans op het ontstaan van bacteriën die zorgen voor onaangename geuren en zelfs schimmel.

Ruimte in je woning, rust in je hoofd

Ruimte in je woning, rust in je hoofd

Een opgeruimde woning maakt gelukkig, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hoewel het opruimen zelf vaak ontmoedigend is, geeft een opgeruimde woning je een goed gevoel. Want wie met de bezem door zijn huis gaat, gaat met een bezem door zijn hoofd. 

Ben jij een slechte opruimer? Geen paniek, hieronder hebben we 4 gouden tips op een rij gezet zodat jij gemakkelijk en succesvol je woning opruimt en je hoofd leegmaakt. Want zelfs opruimen kan je leren.

Kwaliteit boven kwantiteit

Uit onderzoek blijkt dat het hebben van meer spullen je niet gelukkiger maakt. Veel Nederlanders lijden aan een lichte verzamelzucht en hebben moeite hebben om spullen weg te gooien. Maar als je jouw woning succesvol wil opruimen moet je kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Kijk eens goed naar welke spullen voor jou persoonlijk waarde hebben of waarde hebben voor je woning.

Baken je ruimtes af

Zorg dat elk item in je huis waarde heeft voor de ruimte waar het in staat. Heb je iets niet nodig in een bepaalde kamer of kast, verplaats het dan naar de juiste plek. Heb je het niet nodig in je huis, sla het dan op of gooi het weg. 

Baken je tijd af

Neem geen hele dag of weekend vrij om je spullen op te ruimen. Baken in plaats daarvan je tijd in korte periodes af. Bijvoorbeeld meerdere opruimmomenten van 2 uur of elk weekend een uurtje. Vergeet niet een reminder te zetten om je hier aan te herinneren.

Gebruik bakken of dozen

Niet alleen handig om spullen in op te bergen en buiten het zicht te houden maar ook om als opruim-methode te gebruiken. Zet bijvoorbeeld twee bakken neer als je een kamer of kast gaat opruimen. Doe alle spullen die je nodig hebt in de ene doos en alles dat je niet nodig hebt in de ander. Daarna heb je alle ruimte op je spullen direct opnieuw in te delen.

Thuiswerkplek

Een nette thuiswerkplek 

Door de Corona-crisis is het aantal thuiswerkplekken in Nederland explosief gestegen. Niet alleen moesten velen zich aanpassen aan deze nieuwe manier van werken, ook moesten menig huis- slaap- en kinderkamers aangepast worden. Maar waar laat de de spullen die op deze plek stonden en ruimte moesten maken voor een thuiswerkplek? 

Uit onderzoek blijkt dat een nette en opgeruimde thuiswerkplek essentieel is voor de thuiswerkende professional. Daarom is het belangrijk dat jouw bureau leeg is behalve voor spullen die je nodig hebt voor jouw werk. Laat het liefst ook persoonlijke objecten buiten je werkplek of kantoor. 

Geen multifunctionele werkplek of kantoor

Niet iedereen heeft de luxe om een aparte kamer te gebruiken als thuiskantoor en moet vaak uitwijken naar de huiskamer. Heb je wel een ruimte die je alleen gebruikt als thuiskantoor, zorg dan dat deze niet multifunctioneel is. Zo heb je een duidelijke scheidingslijn tussen werk en thuis en loopt je werk niet over je in de vrije tijd en andersom.  

Heb je geen aparte ruimte voor je thuiskantoor zorg dan dat jouw werkplek een vaste plek heeft. Zo kun je nog steeds goed onderscheid maken tussen werk en vrije tijd.

Extra tip: Maak van je camper of caravan een thuiswerkplek! Zo kun je in jouw vertrouwde wagen genieten van de rust zonder snel gestoord te worden. Vergeet alleen niet dat je internet nodig hebt!

 

 

Interesse?

Interesse in een opslagbox in Woudrichem (Middelvaart)? Reserveer dan direct jouw opslagbox met de bovenstaande knop.

 

Stel een vraag over de vacature

Contactformulier algemeen
  • Onderwerp
  • Bericht
  • Persoonlijke gegevens

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.
Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop: Verder naar reserveren
Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?

Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie


Persoonlijke gegevens


Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.