Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Caravanstalling Drenthe & omstreken

Zoek je een caravanstalling in de omgeving van Drenthe? Dan ben je bij Stalling31 aan het juiste adres. Wij bieden een overdekte caravanstalling aan in deze omgeving. Hier kun je terecht voor het stallen van jouw caravan, camper, vouwwagen, boot, aanhanger of oldtimer.

In de provincie Drenthe hebben wij één stalling: Emmen. De stalling heeft een centrale ligging. Daardoor zijn zij goed bereikbaar vanuit plaatsen als Meppel en Assen. Vanuit deze plaatsen hoef je hooguit een half uurtje te rijden. Daarnaast hebben we een ruime stalling op de grens van de provincie Groningen. Deze stalling is goed bereikbaar vanuit Assen, Roden en de stad Groningen. Kijk hieronder welke stalling het beste bij jou past.

 • Caravanstalling Groningen-Tolbert

  Schilligepad 8 , Tolbert (Voor navigatie Schilligepad 6 gebruiken)
  4.8 Reviews – Van 49 Klanten

  Let op: Stalling31 Groningen-Tolbert heeft momenteel alleen beschikbare plekken voor objecten met een maximale hoogte van 2.15m. De plaatsen voor hogere objecten (zoals caravans en campers) zijn momenteel allemaal bezet Overdekte… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €49,35)
  197, 00 per jaar
 • Caravanstalling Emmen

  Eerste Kruisdiep WZ 70, Emmen
  4.5 Reviews – Van 35 Klanten

  Luxe en uitgebreide verharde caravanstalling Caravanstalling Emmen is een volledig verharde stalling in Drenthe. Ben je voor je caravan, camper, vouwwagen, auto of boot op zoek naar een stalling? Dan ben… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €39,50)
  158, 00 per jaar

Caravan stallen bij de boer in Drenthe

Veel van onze beheerders zijn voormalige boeren of agrarisch ondernemers. Zij zagen in het starten van een caravanstalling een mooie, nieuwe toekomst. Van Stalling31 kregen de ondernemers een professionele training. Daardoor weten de ondernemers als geen ander hoe zij met waardevolle objecten om moeten gaan.  Naast het stallen van objecten, bieden veel stallingen extra diensten. Zij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om je camper te wassen, of een pomp om de luchtdruk van de banden bij te stellen. Ook bieden sommige stallingen transport van de caravan aan naar de plaats van de bestemming. Meer informatie hierover vind je op de pagina van de gewenste locatie.

Over Stalling31

Met meer dan 35 locaties verspreid over heel Nederland is Stalling31 de grootste speler op het gebied van caravanstallingen. Bij ons kun je terecht voor een veilige, betrouwbare en overdekte caravanstalling en camperstalling. Maar dat vinden wij vanzelfsprekend. Wij bieden méér, bijvoorbeeld met onze dagelijks bereikbare klantenservice, onze online portal en uitgebreide mogelijkheden voor halen en brengen.  Hieronder vind je welke stallingen wij in de omgeving van Drenthe bieden. Wil je toch liever in een andere omgeving je caravan of camper stallen? Bekijk dan hier een overzicht van alle Stalling31 locaties door heel Nederland.

Contactformulier

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.