Coronavirus: Maatregelen van Stalling31

Caravanstalling Drenthe

Zoekt u een caravanstalling in de omgeving van Drenthe? Dan bent u bij Stalling31 aan het juiste adres. Wij bieden een overdekte caravanstalling aan in deze omgeving. Hier kunt u terecht voor het stallen van uw caravan, camper, vouwwagen, boot, aanhanger of oldtimer.

In de provincie Drenthe hebben wij 1 stalling: Emmen. De stalling heeft een centrale ligging. Daardoor zijn zij goed bereikbaar vanuit plaatsen als Meppel en Assen. Vanuit deze plaatsen hoeft u hooguit een half uurtje te rijden. Als u dichtbij Groningen woont, kunt u ook bij onze caravanstalling Groningen kijken.

Caravan stallen bij de boer in Drenthe

Veel van onze beheerders zijn voormalige boeren of agrarisch ondernemers. Zij zagen in het starten van een caravanstalling een mooie, nieuwe toekomst. Van Stalling31 kregen de ondernemers een professionele training. Daardoor weten de ondernemers als geen ander hoe zij met uw waardevolle object om moeten gaan.  Naast het stallen van uw object, bieden veel stallingen extra diensten. Zij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw camper te wassen, of een pomp om de luchtdruk van de banden bij te stellen. Ook bieden sommige stallingen transport van de caravan aan naar de plaats van de bestemming. Meer informatie hierover vindt u op de pagina van de gewenste locatie.

Over Stalling31

Met meer dan 35 locaties verspreid over heel Nederland is Stalling31 de grootste speler op het gebied van caravanstallingen. Bij ons kunt u terecht voor een veilige, betrouwbare en overdekte caravanstalling en camperstalling. Maar dat vinden wij vanzelfsprekend. Wij bieden méér, bijvoorbeeld met onze dagelijks bereikbare klantenservice, onze online portal en uitgebreide mogelijkheden voor halen en brengen.  Hieronder vindt u welke stallingen wij in de omgeving van Drenthe bieden. Wilt u toch liever in een andere omgeving uw caravan of camper stallen? Bekijk dan hier een overzicht van alle Stalling31 locaties door heel Nederland of neem contact op met onze klantenservice (088-0313131).

 • Caravanstalling Emmen

  Eerste Kruisdiep WZ70,Emmen
  9.153846153846153 9.153846153846153
  13 reviews

  Luxe en uitgebreide verharde caravanstalling Caravanstalling Emmen is een volledig verharde stalling in Drenthe. Bent u voor uw caravan, camper, vouwwagen, auto of boot op zoek naar een sta

  (vanaf 4,00m x €35,00)
  140, 00 per jaar