Caravanstalling Drenthe

Zoek je een caravanstalling in de omgeving van Drenthe? Dan ben je bij Stalling31 aan het juiste adres. Wij bieden een overdekte caravanstalling aan in deze omgeving. Hier kun je terecht voor het stallen van jouw caravan, camper, vouwwagen, boot, aanhanger of oldtimer.

In de provincie Drenthe hebben wij 1 stalling: Emmen. De stalling heeft een centrale ligging. Daardoor zijn zij goed bereikbaar vanuit plaatsen als Meppel en Assen. Vanuit deze plaatsen hoef je hooguit een half uurtje te rijden. Als je dichtbij Groningen woont, kun je ook bij onze caravanstalling Groningen kijken.

 • Caravanstalling Groningen-Tolbert

  Schilligepad 8 , Tolbert
  9 9
  8 reviews

  Overdekte en ruime stalling in Groningen-Tolbert Stalling31 Groningen-Tolbert is gelegen in Groningen en bestaat uit mooie loodsen met volledig verharde ondergrond. Ben je voor jouw caravan, camper, vouwwagen, auto of boot… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €44,00)
  176, 00 per jaar
 • Caravanstalling Emmen

  Eerste Kruisdiep WZ70, Emmen
  9.153846153846153 9.153846153846153
  13 reviews

  Luxe en uitgebreide verharde caravanstalling Caravanstalling Emmen is een volledig verharde stalling in Drenthe. Ben je voor je caravan, camper, vouwwagen, auto of boot op zoek naar een stalling? Dan ben… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €35,00)
  140, 00 per jaar

Kunnen wij je helpen bij het vinden van een nieuwe stalling?

Caravan stallen bij de boer in Drenthe

Veel van onze beheerders zijn voormalige boeren of agrarisch ondernemers. Zij zagen in het starten van een caravanstalling een mooie, nieuwe toekomst. Van Stalling31 kregen de ondernemers een professionele training. Daardoor weten de ondernemers als geen ander hoe zij met waardevolle objecten om moeten gaan.  Naast het stallen van objecten, bieden veel stallingen extra diensten. Zij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om je camper te wassen, of een pomp om de luchtdruk van de banden bij te stellen. Ook bieden sommige stallingen transport van de caravan aan naar de plaats van de bestemming. Meer informatie hierover vind je op de pagina van de gewenste locatie.

Over Stalling31

Met meer dan 35 locaties verspreid over heel Nederland is Stalling31 de grootste speler op het gebied van caravanstallingen. Bij ons kun je terecht voor een veilige, betrouwbare en overdekte caravanstalling en camperstalling. Maar dat vinden wij vanzelfsprekend. Wij bieden méér, bijvoorbeeld met onze dagelijks bereikbare klantenservice, onze online portal en uitgebreide mogelijkheden voor halen en brengen.  Hieronder vind je welke stallingen wij in de omgeving van Drenthe bieden. Wil je toch liever in een andere omgeving je caravan of camper stallen? Bekijk dan hier een overzicht van alle Stalling31 locaties door heel Nederland of neem contact op met onze klantenservice (088-0313131).