Reistips inpakken caravan

Op reis met de caravan. Niks vergeten in te pakken?

Het is zover! Je hebt beslist om de wijde wereld te verkennen en trekt er gedurende een jaartje op uit met een caravan! Het kan ontzettend leuk zijn om met een caravan op reis te gaan, maar het is niet altijd eenvoudig om je spullen in te pakken voor je vertrekt. Hoe pak je dit aan en wat neem je mee?

Basisbenodigdheden:

Lucifers
Eerstehulp-kit
Zaklamp
Insectenspray
Toiletpapier en een spade (laat het niet zomaar op de grond liggen)
Bescherming tegen de zon
Voldoende water

Let op het gewicht!
Zorg er voor dat je de regelgeving goed kent want je moet er voor zorgen dat er geen overgewicht veroorzaakt wordt. Vaak wordt er door verzekeringsmaatschappijen regels opgelegd met betrekking tot het toegelaten gewicht. Als je deze toegelaten waarde overschrijdt, loop je het risico dat je verzekering niet uitbetaalt als je een ongeluk hebt.

Gebruik licht servies. Je hoeft zeker niet je duurste servies in te pakken. Kies voor vierkante borden als het kan, omdat deze zich minder snel verplaatsen als ronde. Zorg ook voor wegwerpborden, voor als je eens een tekort aan water hebt. Geen afwas nodig!

Gebruik plastic glazen en kopjes. Alles kan makkelijk verschuiven in een kast van een caravan. Om gebroken glazen en kopjes te vermijden kun je kiezen voor plastic.

Gebruik vierkante opbergdozen in je koelkast en kasten. Ze stapelen makkelijke en nemen minder plaats in dan ronde. Een koelkast is meestal redelijk compact in een caravan dus is het handiger om opbergdozen te gebruiken die niet te veel plaats innemen. Als je een diepvriezer hebt in je caravan kun je best je voedingswaren in kleine platte zakjes invriezen. Dit neemt veel minder plaats in dan zakjes waar je zo maar alles in gooit. Kleinere porties zullen ook veel sneller ontdooid zijn en klaar om te gebruiken.

Als je van plan bent op plaatsen te kamperen waar er elektriciteit voorzien is kun je gebruik maken van een waterkoker. In andere gevallen moet je gebruik maken van een stevige ketel die je op je gasvuur of op een open vuur kunt gebruiken.

Zomer- en winterkleren. Als je het hele jaar rond wil trekken, ga je zowel zomer- als winteroutfits nodig hebben. Plaats de kleren die je niet onmiddellijk nodig hebt onder zetels in op plaatsen die niet zo makkelijk bereikbaar zijn. Verpak je kleding in plastic hoezen om ze tegen het stof te beschermen.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.