Caravanstalling Bennekom

Heerlijk vinden wij het als Nederlanders, om er lekker op uit te trekken. Met de camper, caravan, auto, vouwwagen… Reizen naar mooie plekken en samen herinneringen maken. Heerlijk is het daarna ook weer om thuis te komen en alles weer lekker op te ruimen. Heeft u zelf thuis geen ruimte om uw object te stallen? In de buurt van Bennekom biedt Stalling31 mooie, overdekte caravanstallingen. Hier kunt u terecht voor het stallen van uw caravan, camper, boot, bus, auto, oldtimer of vouwwagen. De stalling is overdekt en goed beveiligd. U kunt uw geliefde object met een gerust hart bij ons achterlaten.

Over Stalling 31

De stallingen zijn onderdeel van het merk Stalling31. Stalling31 biedt op verschillende plaatsen in Nederland caravanstallingen aan. Stallingen die zich bij ons aansluiten, moeten wel aan verschillende criteria voldoen: ze moeten overdekt zijn en goed beveiligd. Daardoor weet u dat u bij een Stalling31-locatie altijd aan het goede adres bent. Daarnaast bieden wij een goede service, onze klantenservice is tijdens iedere werkdag bereikbaar en op onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken om uw object te komen halen of brengen.

Tarieven caravanstalling

Bij Stalling31 vindt u kwalitatief goede caravanstallingen tegen een goede prijs. Hoe veel het stallen precies kost, hangt af van:

– Het type object;
– De lengte van het object;
– Het aantal keer dat u uw object op wilt halen.

Meer informatie en reserveren

Wilt u meer informatie over de prijzen? Of wilt u meer informatie over de stalling?  Klik dan hieronder op de stalling van uw keus. Ook kunt u contact opnemen met onze klantenservice (088-0313131).

Wilt u toch liever in een andere omgeving uw caravan of camper stallen? Bekijk dan hier een overzicht van alle Stalling31 locaties door heel Nederland of neem contact op met onze klantenservice,

 

 • Caravanstalling Lunteren

  Lage Valkseweg 139, Lunteren
  4.8 Reviews – Van 134 Klanten

  Overdekte en ruime stalling in Gelderland Stalling31 Lunteren ligt in Gelderland en bestaat uit een mooie loods met volledig verharde ondergrond. Ben je voor jouw caravan, camper, vouwwagen, auto of boot… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €51,75)
  207, 00 per jaar

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: