Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Vind hier jouw perfecte autostalling

Altijd een bootstalling bij jou in de buurt

Wil je in de zomer genieten op het water en in de maanden dat jij je vaartuig niet gebruikt je boot veilig kwijt in een bootstalling? Bekijk dan snel ons aanbod. Wij bieden botenstalling op plaatsen door heel Nederland. Zo kun je altijd in de buurt jouw boot stallen.

Zorgeloos je boot stallen

Bij Stalling31 laat je jouw boot altijd achter in een bewaakte stalling waar deze overdekt en droog staat. Onze lokale stallinghouders zijn getraind in het verplaatsen van objecten en gaan daarom met uiterste zorg om met jouw vaartuig. Bij inname wordt er dan ook een schaderapport gemaakt en wordt de conditie zorgvuldig genoteerd. Zo laat je altijd jouw boot zorgeloos bij ons achter.

Boot winterstalling & bootopslag pakketten

Wil je heel het vaarseizoen gebruik maken van je boot? Dat kan. Wanneer je boot in de zomermaanden in het water ligt kun je jouw boottrailer opslaan in de stalling. Wanneer de boot uit het water moet in de wintermaanden zet je jouw boot op de trailer weer terug in de stalling.

Als je boot niet heel het vaarseizoen in het water ligt, dan kun je kiezen voor ons Pluspakket. Hiermee haal- en breng jij minimaal 6 keer per jaar, afhankelijk van je pakket, jouw boot van en naar de stalling. Zo kun je varen met jouw boot wanneer jij wil, en betaal je niet extra voor een dure ligplaats. Al onze pakketten vind je op de locatie pagina’s van de stallingen.

Ophalen en brengen wanneer het jou uitkomt

Een afspraak maken om je wagen op te halen of te brengen regel je gemakkelijk online met je persoonlijke account. En door onze ruime openingstijden kun jij genieten van je auto of oldtimer wanneer het jou uitkomt. Verschillende Stalling31 locaties zijn zelfs voorzien van self-service openingstijden. Hiermee kun jij op tijden dat de beheerder niet aanwezig is je wagen ophalen of brengen. Alle openingstijden per locatie vind je op deze pagina.

Een bootstalling voor jouw vaartuig voor de wintermaanden bij jou in de buurt

De voordelen van Stalling31

Stel een vraag over de vacature

Contactformulier algemeen
  • Onderwerp
  • Bericht
  • Persoonlijke gegevens

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.
Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop: Verder naar reserveren
Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?

Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie


Persoonlijke gegevens


Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.