Vind hier jouw perfecte vouwwagenstalling

Altijd een vouwwagenstalling bij jou in de buurt

Zoek je een vouwwagenstalling bij jou in de buurt? Wij bieden vouwwagenstalling aan door heel Nederland. Zoek hierboven naar de stalling die bij jou past in je woonomgeving.

Zorgeloos je vouwwagen stallen

Je laat je vouwwagen altijd veilig achter bij één van onze overdekte stallingen. Naast een droge plek voor jouw vouwwagen zijn onze locaties altijd bewaakt en hebben wij getrainde stallinghouders die er zorgvuldig mee om gaan. Ook wordt er bij inname van de vouwwagen een schaderapport opgesteld, en wordt de conditie van het object genoteerd. Zo weet je zeker dat je jouw vouwwagen in goede handen achterlaat.

Kies het pakket dat bij jou past

Kies de juiste stalling voor jouw vouwwagen met het pakket dat bij jou past. Met ons Basispakket kun je jouw vouwwagen een keer peer jaar halen en brengen. Ga je vaak op vakantie? Kies dan voor ons Pluspakket. Hiermee kun je onbeperkt gebruikt maken van je vouwwagen en zit je niet vast aan een gelimiteerd aantal ophaal- en breng afspraken. Daarnaast kun je met dit pakket tot één dag van tevoren de ophaalafspraak inplannen. Perfect als het lekker weer is en direct wil geniet van je vouwwagen.

Ophalen en brengen wanneer het jou uitkomt

Met je persoonlijke Stalling31 account plan je gemakkelijk online haal- en breng afspraken in. Ook zie je hier overzichtelijk informatie zoals je contract maar ook de openingstijden van jouw stalling. Want naast ruime openingstijden bieden diverse Stalling31 locaties ook self-service tijden aan. Zo heb jij toegang tot jouw vouwwagen wanneer de stallinghouder niet aanwezig is. Alle openingstijden van onze stallinglocaties vind je op deze pagina.

Een vouwwagenstalling voor de wintermaanden bij jou in de buurt voor jou

De voordelen van Stalling31

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: