Vind hier jouw perfecte autostalling

Altijd een autostalling bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een betrouwbare autostalling bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stalling31 biedt auto- en oldtimer stalling aan door heel Nederland. Zo stal je gemakkelijk een auto of oldtimer die je niet het hele jaar door gebruikt of thuis niet kwijt kan bij één van onze locaties.

Zorgeloos je auto stallen

Als autobezitter ben je er bij ons altijd verzekerd van om zorgeloos je wagen te stallen. Op al onze locaties staat je auto of oldtimer bewaakt en veilig in overdekt moderne faciliteiten en wordt met zorg ingenomen door één van onze getrainde stallinghouders. Bij inname van jouw auto of oldtimer bij de stalling wordt een schaderapport gemaakt en de conditie van de wagen genoteerd. Zo laat je altijd jouw auto zonder zorgen bij ons achter.

Auto stalling kosten – goedkoop en voordelig

Ben je benieuwd naar de auto stalling kosten? Zoek met de bovenstaande zoekbalk snel en gemakkelijk naar een auto stalling in jouw omgeving. Voor elke stalling hebben wij verschillende pakketten. Wil je jouw auto of oldtimer onbeperkt ophalen? Kies dan voor ons Pluspakket. Daarmee kun je jouw wagen onbeperkt ophalen én kun jij tot één dag voor aanvang een ophaalafspraak maken. Perfect dus als je niet alleen je oldtimer wil schorsen voor de wintermaanden en er vaker gebruik van wil maken.

Ophalen en brengen wanneer het jou uitkomt

Een afspraak maken om je wagen op te halen of te brengen regel je gemakkelijk online met je persoonlijke account. En door onze ruime openingstijden kun jij genieten van je auto of oldtimer wanneer het jou uitkomt. Verschillende Stalling31 locaties zijn zelfs voorzien van self-service openingstijden. Hiermee kun jij op tijden dat de beheerder niet aanwezig is je wagen ophalen of brengen. Alle openingstijden per locatie vind je op deze pagina.

De voordelen van Stalling31

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: