Caravanstalling omgeving Huizen
Bent u ook op zoek naar een stalling voor u caravan, camper, auto of boot? Bij Stalling31 in Almere hebben wij momenteel nog voldoende plaatsen beschikbaar. Onze stalling in Almere ligt op een korte afstand van Huizen. Vanuit Huizen vertrekt u via de A27 en A6 richting Almere. Bij afrit 8 gaat u van de weg af, via de buitenring staat u vervolgens snel op onze locatie.
In onze ruime caravanstalling stallen wij u caravan altijd binnen. In de stalling maken wij gebruik van automatisch beluchting en hebben wij een schermdoek tegen de zon inval. Hierdoor heerst er in de stalling een goed klimaat.

Er zijn vele extra’s bij de caravanstalling terug te vinden. Zo heeft u onder ander de mogelijkheid om de banden van uw object op te pompen en is het mogelijk om water in de caravan of de camper aan te vullen. Een overzicht van de vele extra’s kunt u hier bekijken: extra services.

Doordat de stalling nauw samenwerkt met een erkende dealer in de buurt hoeft u, voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, niet zelf naar Almere te komen maar kan de beheerder dit tegen een kleine vergoeding voor u regelen.

Mocht u interesse hebben in een stallingsplaats voor uw object bij Stalling31 Almere kunt u hier meer informatie vinden.

Al meer dan 50 mensen uit Huizen hebben een stallingsplaats in Almere. Zij beoordelen deze stalling gemiddeld met een 8,9. Enkele beoordelingen van klanten uit Huizen vind u hieronder:

De stallingsplaats was goed en snel geregeld. Perfect ontvangen door de heel vriendelijke stallinghouder in Almere! (Fam. Lenten)

Ik ben net nieuw bij Stalling31 en vind het erg prettig om te zien dat mijn camper goed en droog gestald wordt. Ook de wasservice is buitengewoon makkelijk. Ik ben tevreden! (Fam. Brussaard)

Uitstekende ontvangst. Zeer goede uitleg hoe alles in zijn werk gaat (Fam.van Lunteren).


 

De dealer in Almere waar wij mee samenwerken is ACB, Almeers Caravan Bedrijf. Zij verzorgen onder andere het onderhoud en schadeherstel, met Bovag-garantie, van caravans en campers. De adresgegevens van de dealer zijn:
Almeers Caravan Bedrijf B.V.
Draaibrugweg 10
1332 AD Almere-Buiten de Vaart

Caravanstalling Almere, Flevoland
Stalling 31 Almere is een grote caravanstalling gelegen in Flevoland op korte afstand van Huizen dichtbij de A6 en het einde van de A27. Vanuit onder andere de volgende plaatsen is Stalling 31 Almere in Flevoland een geschikte caravanstalling met een reistijd tot 40 minuten: Almere, Lelystad, Hilversum, Naarden, Zeewolde, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. Ook geschikt als camperstalling Almere

Bekijk onze locatiepagina: Stalling in Flevoland.

 • Caravanstalling Almere

  Hugo de Vriesweg 5,Almere-Buiten
  8.371717171717172 8.371717171717172
  495 reviews

  Overdekte en ruime caravanstalling Bent u op zoek naar een grote en overdekte caravanstalling in Almere? Caravanstalling Almere heeft plek voor het stallen van uw caravan, camper, vouwwagen

  (vanaf 4,00m x €39,00)
  156, 00 per jaar
 • Autostalling Almere

  Vlotbrugweg 5,Almere
  8.4 8.4
  250 reviews

  Een grote en comfortabele stalling Bij autostalling Almere vindt u een grote en comfortabele stalling voor uw auto. Bij aankomst zult u persoonlijk worden ontvangen door één van de getra

  (vanaf 4,00m x €123,00)
  492, 00 per jaar