Vacature: Logistiek medewerker

Stalling31_logo

Locatie: Woudrichem

2-3 ochtenden per week | 6-10 uur

Werkzaamheden:

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het binnenzetten en klaarzetten van caravans en campers. Met precisie rijd je de caravans, campers en auto’s naar binnen en buiten. De werkdag begint om 07.00 uur. Afhankelijk van het aantal afspraken, ronden we de werkzaamheden in de loop van de ochtend af met uitloop tot max. 11.00 uur. 

Verder bestaan werkzaamheden uit:

  • Registratie van inname en schades;
  • Het beheren van de sleutels;
  • Beheer van de opslagboxen; 
  • Het opruimen en schoonhouden van de stalling en het buitenterrein;
  • Het aanspreekpunt zijn voor de klantenservice en voor klanten.

Wat wij bieden:

Jij maakt onze klanten blij. Het rijwerk in de stalling is een ontspannen en leuke bezigheid. Je gaat precies te werk en hebt geen afleiding, even je hoofd leegmaken. Dit zorgt ervoor dat je veel voldoening uit je werk haalt. Samen met je collega´s vormen jullie een team en runnen jullie de stalling. 

  • Gratis stalling voor jouw camper of caravan.
  • Een marktconform tarief per uur;
  • Indien van toepassing een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Een telefoonvergoeding

Quote van een logistiek medewerker bij Stalling31: 

Het werk als logistiek medewerkers bij stalling31 doe ik graag naast mijn andere werkzaamheden. Naast dat het leuk werk is, is het ook een vorm van ontspanning. Je kunt nergens anders aan denken en bent alleen maar bezig om objecten te parkeren of klaar te zetten.´´ 

Wie ben jij?

Als logistiek medewerker in een stalling is het nodig dat je goed ruimtelijk inzicht hebt, rustig maar wel efficiënt te werk gaat en niet bang bent om met grote caravans / campers te rijden. 

Bij het verplaatsen van caravans en boten maak je gebruik van een mover waar je achter loopt. 

Ben jij handig met je smartphone dan is dat een pre, het opzoeken van de caravans en voor het registreren van posities in de stalling maak je gebruik van je smartphone.

Werk je graag samen en woon je in de omgeving van Woudrichem dan komen we graag met je in contact. Stuur een e-mail [email protected] of bel met Manon van Brakel 06-26318030.

Over Stalling31

Het aantal campers, caravans, klassiekers en boten groeit ieder jaar nog steeds. In Nederland zijn er ruim 550.000 geregistreerde caravans en campers. Nederlanders trekken er het liefst elke dag op uit. Nieuwe wegen ontdekken, nieuwe plekken, of gewoon genieten van de kleinkinderen op de vaste familiecamping. Het gevoel van vrijheid. Lekker opladen. Zó worden herinneringen gemaakt.

Als ze niet op pad zijn – het grootste deel van het jaar – moet hun bezit wel nog even gestald worden. Veilig, schoon en overdekt. Hiervoor kunnen ze terecht bij Stalling31. Wij zijn namelijk voor ruim 10.000 caravan en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie.