Vacature: Logistiek medewerker

Stalling31_logo

Locatie: Bleiswijk

2-3 ochtenden per week in overleg

Dankzij jou gaan onze klanten met een glimlach op vakantie. Vind je het leuk om te chauffeuren met verschillende voertuigen? Dan zoeken we jou!

Wat is Stalling31?

Stalling31 is een landelijk netwerk van 45+ hoogwaardige stallingen voor caravans, campers, auto’s, boten, en vouwwagens met ruim 13 jaar aan ervaring. Wij openen voortdurend nieuwe locaties zodat er altijd een stalling in de buurt zit. Alle stallingen worden gerund door goede getrainde beheerders en logistiek medewerkers zodat de recreatie-objecten met zorg en aandacht worden behandeld.  

Wie zoeken wij?

Wij zoeken per direct een logistiek medewerker op locatie Bleiswijk. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het binnenzetten en klaarzetten van kampeer-objecten. Met precisie rijd je de caravans, campers, auto’s en andere objecten zonder schade naar binnen en naar buiten. Enige ervaring met het rijden van aanhangers en/of grote objecten is daarom een pré. Het verplaatsen van ongemotoriseerde objecten wordt gedaan met een electro-mover en een electro-trekker. 

Andere werkzaamheden zijn: het in- en uitchecken van objecten, het registreren van schade, het beheren van sleutels en het opruimen en schoonhouden van de stalling en het buitenterrein.

Samengevat zoeken we iemand die:  

  • Woonachtig is in Bleiswijk of omgeving;
  • Basiskennis heeft over het gebruik van een smartphone of tablet. Dit is bijvoorbeeld handig bij de digitale registratie van schades; 
  • Collegiaal is en graag samenwerkt. Je werkt vaak met andere logistieke medewerkers;
  • Enige technische kennis heeft van accu’s en het starten van voertuigen; 
  • Voldoende fit is, aangezien een groot deel van het werk lopend wordt gedaan; 
  • Kansen voor verbeteringen ziet en deelt.

Wanneer ben je aan het werk en wat houdt het in?

Het binnenzetten en klaarzetten van de objecten gebeurt op 2 tot 3 ochtenden in de week voor 10.00 uur. De starttijd per dienst hangt af van het seizoen en van het aantal afspraken dat door klanten is gemaakt. Tijdens je dienst werk je altijd samen met een vaste collega. Samen verdelen jullie het werk.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige, ontspannen functie waarin je klanten blij maakt. Een functie waarin je zonder afleiding door de stalling kunt rijden en even je hoofd kunt leegmaken. 

Verder bieden wij:

  • Een marktconform tarief per uur;
  • Indien van toepassing een reiskostenvergoeding;
  • Een telefoonvergoeding;
  • Gratis stalling voor jouw camper of caravan.

Hebben wij je aandacht gewekt? 

Als je enthousiast bent geworden solliciteer dan direct via de onderstaande knop. Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Manon van Brakel: [email protected], 06-26318030.

Over Stalling31

Het aantal campers, caravans, klassiekers en boten groeit ieder jaar nog steeds. In Nederland zijn er ruim 550.000 geregistreerde caravans en campers. Nederlanders trekken er het liefst elke dag op uit. Nieuwe wegen ontdekken, nieuwe plekken, of gewoon genieten van de kleinkinderen op de vaste familiecamping. Het gevoel van vrijheid. Lekker opladen. Zó worden herinneringen gemaakt.

Als ze niet op pad zijn – het grootste deel van het jaar – moet hun bezit wel nog even gestald worden. Veilig, schoon en overdekt. Hiervoor kunnen ze terecht bij Stalling31. Wij zijn namelijk voor ruim 10.000 caravan en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie.