Vacature:
Customer Service & Sales Medewerker

Houd jij ervan om klanten te helpen, ben je communicatief sterk en commercieel ingesteld? Ga dan de uitdaging aan als Customer Service & Sales Medewerker bij Stalling31. Als Customer Service & Sales Medewerker ben jij het aanspreekpunt voor al onze klanten en locaties. Daarnaast maak jij potentiële klanten blij met een stallingsplaats voor hun dierbare object!

Wat doe je als Customer Service & Sales Medewerker?

Als Customer Service & Sales Medewerker ben je verantwoordelijk voor het klantcontact voor alle locaties van Stalling31. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij vragen over de dienstverlening van Stalling31 en weet dan ook als geen ander hoe je de klant verder kunt helpen. Je ondersteunt bestaande klanten bij alle vragen die zij hebben, zoekt informatie op en communiceert dit helder richting de klant. Je wisselt administratief werk graag af met klantcontact en bent op zoek naar een baan waarin je een goede band met je klanten kunt opbouwen. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en je komt je beloftes richting de klant na. Naast het beantwoorden van vragen houd jij je bezig met het verkopen van stallingsruimte aan object eigenaren. Het is jouw taak om de behoefte van de potentiële klant helder te krijgen, je vraagt door en geeft een passend advies. Op deze manier weet jij een mooi commercieel resultaat te scoren.

Kort samengevat bestaan je werkzaamheden uit:

 • Eerste- of tweedelijns klantenservice.
 • Het telefonisch verkopen van stallingsruimte (geen koude acquisitie).
 • Relatie onderhouden met locaties.
 • Aandragen en signaleren van mogelijke verbeteringen van onze dienstverlening.

Wat bieden we jou?

Een toffe baan bij een mooi bedrijf, waarin je alle ruimte en vrijheid krijgt om samen met ons de stallingsmarkt voor recreatie-objecten in Nederland te veroveren. Je werkt vanuit ons gezellige kantoor in Breda in een divers team, waar je in de zomer prima in je korte broek en op slippers kan werken. Wij hechten veel belang aan een gezonde motiverende werkomgeving, daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten met en voor elkaar.

Verder bieden we je:

 • Een marktconform salaris van 2100 – 2400 bruto op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring)
 • Een uitdagende baan voor 24 – 32 uur per week.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
 • Afwisselende werkzaamheden.
 • Zelfstandige job met ruimte voor eigen inbreng.
 • Fijne collega’s en een hecht team.

Wat bied jij ons?

Jij staat stevig in je schoenen en houdt ervan om mensen te helpen en blij te maken met een nieuwe stallingsplaats. Je zet net dat stapje extra voor de klant en bouwt een relatie op met de locaties. Jij hebt een commerciële instelling en overtuigt potentiële klanten om een plek te reserveren bij Stalling31. Je werkt graag gestructureerd en nauwkeurig.

Verder beschik je over:

 • Ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Mbo / hbo werk- en denkniveau.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Commerciële en klantgerichte instelling.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Empathisch vermogen en een gezonde dosis humor. 


Solliciteren?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je graag kennismaken? Dan komen we natuurlijk graag met je in contact. Stuur je cv en motivatiebrief naar Ronald Pas (Lead Customers) via [email protected] of via 088-0313131 en we nemen snel contact met je op. Als je inhoudelijk meer wilt weten over de functie neem dan ook contact op met Ronald Pas.

Over Stalling31

Stalling31 is een landelijk netwerk van hoogwaardige stallingen voor caravans, campers, auto’s en andere recreatieobjecten. Wij ontzorgen onze klanten en locaties volledig. Dat doen we zo veel mogelijk persoonlijk – onze klantenservice is het kloppend hart van de organisatie –, maar ook via handige systemen, tools en via social media. Wij zijn namelijk voor ruim 10 duizend caravan- en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie.