Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Uitleg van je factuur

Alle facturen van Stalling31 vind je gemakkelijk terug in Mijn Stalling31. 

Heb je vragen over jouw factuur of wil je meer informatie over facturen en betalingen? Bekijk dan hieronder alle informatie over facturen.

Factuur afbeelding

Alle soorten facturen op een rij

Lees hier alles over de verschillende facturen van Stalling31. Kies hieronder over welke factuur jij meer wilt weten.

 • Eerste factuur/ Factuur verlenging

  De eerste factuur of de factuur voor de verlenging van je stallingscontract krijg je bij de startdatum van jouw (nieuwe) stallingsjaar. Op de factuur zie je voor welke periode de factuur geldt. De periode van jouw stallingsjaar vind je ook terug in je Mijn Stalling31 account op de pagina “Contracten”.

  De prijs voor jouw contract is gebaseerd op de lengte van je object en het gekozen pakket. Lees meer over de berekening van de stallingsprijs in dit artikel.

  Het bedrag op de factuur wordt via automatische incasso van het rekeningnummer geïncasseerd dat bij ons bekend is. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.

No questions matching current filter
 • Eindfactuur

  De eindfactuur krijg je na de opzegging van jouw stallingscontract. Je krijgt een credit voor het bedrag van de, door jou gekozen, einddatum van je contract tot de originele verlengingsdatum van je contract. Dit bedrag wordt automatisch op het rekeningnummer gestort dat bij ons bekend is. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. 

  De administratie-service fee wordt niet gecrediteerd.

  Opzegging net na verlenging van je contract?

  Wanneer de, door jou gekozen, einddatum van je contract kort na de verlenging van je contract valt, krijg je eerst een factuur voor het nieuwe stallingsjaar én een creditfactuur voor de einddatum van je contract tot de originele verlengingsdatum van je contract. Het volledige bedrag voor het nieuwe stallingsjaar dient betaald te worden. Daarna wordt middels de credit het resterende bedrag van het stallingsjaar teruggestort op de rekening die bij ons bekend is. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.

No questions matching current filter
 • Factuur na lengte wijziging

  Wanneer de beheerder een andere lengte heeft opgemeten voor jouw object dan bekend is in Mijn Stalling31 krijg je hier een factuur voor. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij de eerste brengafspraak, of wanneer er een nieuw object van hetzelfde objecttype wordt gestald. Afhankelijk van een langere of kortere lengte krijg je een debet of credit factuur. 

  Dit bedrag wordt berekend naar rato van de meterprijs van jouw stallingspakket.

  Ik ben het niet eens met de lengtemeting van mijn object.

  Wanneer je het niet eens bent met de lengte die de beheerder heeft opgemeten voor jouw object dien je dit te bespreken met de beheerder. Hiervoor kun je een bezoekafspraak inplannen in je persoonlijke Mijn Stalling31 account.

No questions matching current filter
 • Factuur extra kosten bij het maken van een afspraak

  Je krijgt een factuur voor extra kosten bij het maken van een afspraak in Mijn Stalling31 in de volgende gevallen:

  • Je hebt een extra afspraak gemaakt buiten je pakket
  • Je hebt een budget- of basispakket en hebt binnen 7 dagen (budget) of 5 dagen (basis) van de afspraakdatum een afspraak ingepland.

  Let op: zowel een extra afspraak buiten je pakket als een te late afspraak kan tot 1 dag voor de afspraakdatum worden gecanceld. Hiervoor krijg je een creditfactuur voor het reeds betaalde bedrag waarvan het bedrag automatisch wordt gestort op je rekening.

  De factuur voor de extra kosten wordt automatisch geïncasseerd van het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.

No questions matching current filter
 • Factuur extra service(s)

  Je krijgt een factuur voor de volgende extra services bij een Stalling31 locatie:

  • Stroompakket
  • Gasflessenopslag

  De factuur wordt automatisch geïncasseerd van het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.

  Let op: Een factuur voor extra services wordt niet (deels) gecrediteerd bij na een opzegging.

No questions matching current filter
 • Factuur opslag- of camperbox

  Factuur voor de opslagperiode

  De kosten voor jouw opslag- of camperbox wordt maandelijks automatisch geïncasseerd van het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. Je krijgt hiervoor ook maandelijks een factuur.

  Bij opzegging betaal je altijd door tot het einde van de contractperiode.

  Hangslot

  Bepaalde Stalling31 locaties verplichten de afname van een hangslot. Je krijgt hiervoor een eenmalige factuur. Het hangslot mag je na opzegging van je contract houden.

No questions matching current filter
 • Overige facturen

  Borg

  Diverse locaties rekenen borg voor de uitgifte van een toegangspas. Wanneer je borg moet betalen krijg je hiervoor een factuur die automatisch geïncasseerd wordt.

  Wanneer je de toegangspas weer inlevert is krijg je een creditfactuur voor dit bedrag en wordt het automatisch gestort op de rekening die bij ons bekend is.

  Aanvullende facturen

  In het geval van een tussentijdse prijswijziging kan het zijn dat je een credit of debet factuur krijgt voor een prijsvermindering of prijsverhoging. Wanneer dit het geval is wordt je minimaal een maand van tevoren geïnformeerd over deze prijswijziging.

No questions matching current filter

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn facturen inzien en betalen

  Je kunt alle facturen voor jouw stalling- en opslagcontracten terugvinden in Mijn Stalling31 op de pagina “Facturen”. Hier kun je ook jouw facturen downloaden.

  Facturen worden altijd geincasseerd via automatisch incasso, hiervoor hoef je zelf niets te doen.

 • Waarom is het bedrag op mijn factuur hoger dan vorig jaar?

  Is het bedrag op je factuur hoger is dan voorgaande jaren? Dat kan meerdere oorzaken hebben. Onder andere:

  • De pakketprijs is verhoogd door de jaarlijkse indexering of investeringen op jouw locatie
  • De lengte van je object is gewijzigd
  • Je object(type) is gewijzigd
  • Je hebt je stallingspakket geüpgrade
 • Waarom betaal ik administratiekosten?

  Je betaalt administratiekosten (administratie-service fee) zodat wij alle Stalling31 services optimaal kunnen houden en kunnen blijven verbeteren. Hieronder valt het aanmaken maken van contracten, contact met onze klantenservice, je persoonlijke Mijn Stalling31 account en meer. Lees hier meer over administratiekosten.

 • Ik begrijp mijn factuur niet of ik ben het niet eens met de inhoud

  Wanneer er onduidelijkheden zijn over je factuur of je het niet eens bent met de inhoud kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 • Tot wanneer kan ik facturen terugkijken?

  Er is geen limiet aan het aantal facturen dat je kan terugkijken in je Mijn Stalling31 account. Alle voorgaande facturen voor alle contracten worden hierin weergegeven en zijn direct te downloaden.

 • Ik kan niet betalen. Wat nu?

  Wanneer je de automatische incasso blokkeert of er onvoldoende saldo op je rekening staat is het niet meer mogelijk om afspraken in te plannen via je Mij Stalling31 account. Er kan ook geen afspraak ingepland worden via onze klantenservice. Bij het weigeren van betaling van het stallingsgeld kun je ook extra incassokosten verwachten.

  Zodra het stallingsgeld en eventuele incassokosten betaald zijn wordt de blokkade in Mijn Stalling31 opgeheven en kun je weer zoals gewoonlijk afspraken inplannen en je object ophalen, brengen en bezoeken.

 • Kan ik betalen in termijnen?

  Nee, het is niet mogelijk om je factuur in termijnen te betalen. Het factuurbedrag wordt in één keer via automatische incasso geïncasseerd.

No questions matching current filter

Kom je er niet uit?

We helpen je graag. Neem via de onderstaande knop contact op met onze klantenservice.

Stel een vraag over de vacature

Contactformulier algemeen
 • Onderwerp
 • Bericht
 • Persoonlijke gegevens

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.
Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop: Verder naar reserveren
Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?

Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie


Persoonlijke gegevens


Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.