Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Informatie voor het stallen van jouw object

Op deze pagina vind je informatie over het stallen van jouw object bij Stalling31. Bekijk de Algemene Voorwaarden, lees de toelichting van onze huisregels of lees hoe je jouw stallingswijzer kan bekijken.

Gebruik de onderstaande knoppen om te navigeren door de onderwerpen.

Klik hier voor de Algemene stallingsvoorwaarden

Toelichting huisregels

Alle Stalling31 locaties hanteren de volgende huisregels om de veiligheid van de stalling te waarborgen. Bekijk hieronder alle huisregels en lees meer over waarom deze regels bijdragen aan de veiligheid op jouw locatie.

Massaslot aanwezig

Een massaslot, ook wel massasleutel of accuschakelaar genoemd, wordt sterk aangeraden in verband met de (brand)veiligheid op de stallingslocatie. Dit geldt zowel voor startaccu’s als huishoudaccu’s. Een massaslot ontkoppeld de accupolen los zodat er geen brandgevaar kan ontstaan door lekstroom. Daarnaast gaat je accu hierdoor langer mee. 

Diverse stallingen bieden een stroompakket aan. Neem jij deze af, dan hoeft de aangesloten accu niet voorzien te zijn van een massaslot. 

Lees hier meer over accu massasloten 

Gasflessen verwijderen

Wanneer je jouw object stalt in onze stallingen dien je de gasflessen te verwijderen. Gasflessen kunnen een gevaar vormen voor de stalling, bijvoorbeeld in het geval van een brand. LPG tanks mogen wel blijven zitten in het object.

Diverse stallingen hebben een gasflessenopslag. Raadpleeg je Stallingswijzer op Mijn Stalling31 om zien of jouw locatie dit aanbiedt.

Lees hier meer over gasflessen 

Object stallingklaar; (gevaarlijke) vloeistoffen verwijderen uit object

Jouw object is stallingklaar als alle (gevaarlijke) vloeistoffen verwijderd zijn. Deze vloeistoffen kunnen namelijk schade aanrichten aan je object (bij bevriezing of lekkage) maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor de stalling. Denk daarbij bijvoorbeeld aan chemische stoffen.

Disselslot aanwezig; kogelkoppeling vrijhouden

Met een disselslot zorg je ervoor dat jouw object niet gekoppeld kan worden aan een standaard trekhaakkogel. Wel dient het disselslot de kogelkoppeling vrij te houden. Hierdoor kan de beheerder met zijn speciale mover jouw object verplaatsen.

Alleen van toepassing voor objecten met een dissel zoals caravans, vouwwagens en aanhangers.

Verboden te roken

Om de kans op brandgevaar zo klein mogelijk te maken is het verboden te roken op onze locaties. 

Maximaal 10 km per uur

Rijd op de stallingslocatie altijd stapvoets om de kans op schade of een aanrijding zo klein mogelijk te maken. Houd rekening met de objecten van anderen en de eigendommen van de stallinghouder.

Honden aanlijnen

Honden dienen op de stallingslocatie altijd aangelijnd te zijn. Loslopende honden kunnen een gevaar vormen voor objecten, mensen en zichzelf. Laat wanneer mogelijk je huisdieren thuis.

Stallingswijzer

In de stallingswijzer van jouw locatie vind je alle informatie over je stalling. Hierin bekijk je bijvoorbeeld de openingstijden, extra services, het adres van de stalling en andere belangrijke informatie.

Waar vind ik de stallingswijzer van mijn locatie?
De stallingswijzer van jouw locatie vind je gemakkelijk terug op je persoonlijke Mijn Stalling31 account. Login op je account via de onderstaande knop en ga naar Contracten. In contracten heb je de mogelijkheid in de kolom Contract gegevens de stallingswijzer van jouw locatie te downloaden. 

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het stallen van jouw object? Kijk eens op onze Klantenservice pagina. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en informatie over onderwerpen die te maken hebben met stallen bij Stalling31 locaties.

  • Onderwerp
  • Bericht
  • Persoonlijke gegevens

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.
Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop: Verder naar reserveren
Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?

Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie


Persoonlijke gegevens


Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.