Neem contact op met de klantenservice van Stalling31!

Heeft u een vraag? Om uw veelgestelde vragen snel en effectief te beantwoorden, hebben we een grote selectie vragen op een rijtje gezet. Klik op  veelgestelde vragen  om deze te bekijken.

Staat uw vraag er niet tussen of wilt u iets doorgeven, dan kunt u dit telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier doen. Onze klantenservice staat u op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur graag te woord. Het kan voorkomen dat de lijnen bezet zijn, dan wordt u doorgeschakeld naar de telefoondienst. Zij informeren ons over de reden van uw contact en wij bellen u op een later tijdstip terug.

Na kantooruren, tot 21.00 uur ‘s avonds en op zaterdag tot 17.00 uur, wordt u doorgeschakeld naar onze telefoondienst. Zij kunnen u helpen met noodgevallen of dringende vragen. U kunt ook een terugbelverzoek doorgeven en onze klantenservice zal dan de eerstvolgende werkdag contact met u opnemen.

Afspraak voor ophalen en/of brengen
U kunt heel eenvoudig zelf een online afspraak maken via uw Stalling31 account. Lees hier hoe u dit zelf kunt doen.

Telefoon:
088 031 31 31

Postadres:
Postbus 31, 4285 ZG, Woudrichem

Wij streven ernaar om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, maar vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor u, om u zo goed mogelijk te helpen.

Indien het voor u mogelijk is dan adviseren wij u om tijdens onze daluren contact op te nemen met onze klantenservice.

U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier

Als u liever contact via de e-mail heeft dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, wel willen we u vragen deze zo volledig mogelijk in te vullen zodat wij u zo snel mogelijk een passende reactie kunnen sturen.

Uw naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Postcode + woonplaats

Object (caravan/camper/etc)

Kenteken

Onderwerp*

Omschrijving