Caravanstalling Noord-Holland

 

De schatten van het zuiden van Noord-Holland

Het zuiden van de provincie Noord-Holland is het meest bevolkte deel van Noord-Holland. Het is
gelegen op een schiereiland en ligt tussen de Noordzee en het IJsselmeer. De meerderheid van de
2,7 miljoen inwoners leven in de zuidelijke steden Amsterdam en Haarlem en de agglommeraties.
In de geschiedenis was Holland het belangrijkste gewest van de Zeven Verenigde Nederlanden.
De westkust van de provincie wordt beschermd door duinvorming. Enkele bekende badplaatsen
zijn Zandvoort, Egmond aan Zee, Bergen en IJmuiden. Hieronder vindt u meer informatie over deze
prachtige streek.

Het prachtige en verrassende Haarlem
Haarlem is de hoofdstad van Zuid-Holland en de 5e meest bezochte stad van Nederland. De stad is erg in trek door zijn centraal gelegen locatie, dicht bij Amsterdam en verschillende stranden. Het is een echte winkelstad vol met indrukwekkende monumenten. Bezoek de Sint Bavokerk en het Hofje van Bakenes, het oudste hofje van Nederland. Geniet na een poosje monumenten bezoeken op een bevolkt terrasje van een verdiend drankje. In de binnentuinen vindt u ook verborgen restaurants en cafés. Tot het top-museum behoort het Frans Hals Museum, vol met 17e eeuwse schilderijen. Voor moderne kunst zakt u af naar het Museum de Hallen. Verdwaal in de vijfhoek in de kleine gezellige straatjes, de authentieke tuintjes en de gezellige bars. De bijnaam van Haarlem is de Spaarnestad. Genaamd naar de rivier de Spaarne. Op deze rivier kan u zowel watersport beoefenen als de omliggende dorpen bezoeken. Met een korte fietstocht vanuit Haarlem bereikt u op een dag uitgestrekte bossen, duinen en de Noordzee.

Lekker badderen: Quality Coast
Zandvoort aan zee is de eerste Nederlandse badplaats waaraan het Europese QualityCoast keurmerk werd toegekend. Hier kunt u genieten van een uitgestrekt strand met strandpaviljoens, een casino, een racecircuit en het grootste naaktstrand van Nederland. Zandvoort is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De trein stopt namelijk zeer dicht bij het strand.

In laag Holland vindt u de oude authentieke dorpjes van Nederland. Dit gebied is een nationaal
landschap dat intact moet worden gehouden. Er mag geen grote nieuwbouw worden
neergepoot. De ideale plaats om met nostalgie terug te kijken naar het oude Nederland van weleer: de rechte lijnen, de open ruimte en de beschermde ouder dorpsgezichten.

Kamperen, bed & breakfast of hotel?
Om dit prachtige zuiden van Noord-Holland te bewonderen kunt u kiezen uit verschillende type accommodaties: een hotel, een bed & breakfast of een camping. Indien u beschikt over een caravan of een camper is het meestal leuk en goedkoper om een weekje te gaan kamperen. Er is een overaanbod aan campings en u zult dus zeker een plaatsje naar uw zin vinden.

Na het kamperen is het ideaal om uw caravan of camper te stallen in een caravanstalling. Op die manier bent u er zeker van dat uw caravan in goed handen is en niet wordt blootgesteld aan de zure regen en andere natuurinvloeden. In de Beemster vindt u zo bijvoorbeeld twee kwaliteitsvolle caravanstallingen.

Link: Caravanstalling nodig in Zuid-Holland? klik hier: Caravanstalling Zuid-Holland.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.