Vacature: Tijdelijk klantenservice topper

Stalling31_logo

Locatie: Breda

Het betreft een functie voor 16 tot 32 uur per week.

Heb jij tijd en energie over en wil je even wat meer geld verdienen? Houd jij ervan om klanten te helpen, ben je communicatief sterk én commercieel ingesteld? Ga dan tijdelijk de uitdaging aan als klantenservice medewerker bij Stalling31. Als klantenservice medewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze 8500+ klanten en maak jij potentiële klanten blij met een stallingsplaats voor hun dierbare object.

Over Stalling31:

Stalling31 is een landelijk netwerk van hoogwaardige stallingen voor caravans, campers, auto’s en anders recreatieobjecten. Wij ontzorgen onze klanten en locaties volledig. Dat doen we zo veel mogelijk persoonlijk – onze klantenservice is het kloppend hart van de organisatie –, maar ook via handige systemen, tools en via social media. Wij zijn namelijk voor ruim 8.500 caravan- en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie, daarnaast ontzorgen we ook de 45 aangesloten locaties waar deze caravans en campers gestald worden.

Wat ga je doen:

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de klantenservice voor alle locaties van Stalling31. Dit bestaat uit support voor bestaande klanten, zoals het beantwoorden van vragen en het verkopen van stallingsruimte aan object eigenaren.

Concreet zijn dit je werkzaamheden:

  • Eerste- of tweedelijns klantenservice;

  • Het telefonisch verkopen van stallingsruimte (geen koude acquisitie);

  • Contacten onderhouden over de voortgang van een locatie met bestaande stallinghouders;

  • Aandragen en signaleren van mogelijke verbeteringen van onze dienstverlening.

Wie ben jij: 

Jij staat stevig in je schoenen en houd er van om mensen te helpen en blij te maken met een nieuwe stallingsplaats. Jij hebt een commerciële instelling en overtuigd leads om een plek te reserveren bij Stalling31 op basis van onze usp’s. Je werkt graag gestructureerd en nauwkeurig.

Verder beschik je over:

  • ervaring in een vergelijkbare functie;

  • MBO / HBO werk- en denkniveau;

  • sterke communicatieve vaardigheden;

  • commerciële en klantgerichte instelling;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal;

  • een gezonde dosis humor.

 

Wat bieden we jou?

Een toffe tijdelijke baan voor €14,00 bruto per uur waarin je alle ruimte en vrijheid krijgt om samen met ons de stallingsmarkt voor recreatie-objecten in Nederland te veroveren. Je werkt vanuit ons gezellige kantoor in Breda in een divers team, waar je in de zomer prima in je korte broek en op slippers kan werken. Wij hechten veel belang aan een gezonde motiverende werkomgeving. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten met en voor elkaar.

Solliciteren?

Als je enthousiast bent geworden en graag kennis wilt maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur dan je motivatie en cv naar Anouk Arts. Als je inhoudelijk meer wilt weten over de functie neem dan ook contact op met Anouk Arts: [email protected].

Over Stalling31

Het aantal campers, caravans, klassiekers en boten groeit ieder jaar nog steeds. In Nederland zijn er ruim 550.000 geregistreerde caravans en campers. Nederlanders trekken er het liefst elke dag op uit. Nieuwe wegen ontdekken, nieuwe plekken, of gewoon genieten van de kleinkinderen op de vaste familiecamping. Het gevoel van vrijheid. Lekker opladen. Zó worden herinneringen gemaakt.

Als ze niet op pad zijn – het grootste deel van het jaar – moet hun bezit wel nog even gestald worden. Veilig, schoon en overdekt. Hiervoor kunnen ze terecht bij Stalling31. Wij zijn namelijk voor ruim 10.000 caravan en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie.