Vacature: Supervisor logistiek

Stalling31 groeit en daarom zoeken wij voor het operationeel beheren en optimaliseren van onze bestaande stallingen in Bleiswijk en Woudrichem én voor het helpen opstarten van nieuwe locaties, per direct een Supervisor stalling beheer.

Jij regelt het allemaal en helpt waar nodig 

Wanneer er logistieke knelpunten op locatie zijn, dan weet jij als supervisor deze samen met de lokale teams (3 à 4 medewerkers) op te lossen. Je bent continu op zoek naar verbeter- en innovatiemogelijkheden om zo de logistieke processen en de klantbeleving te optimaliseren. Wanneer nodig spring je bij op locatie en ondersteun je de lokale teams, bijvoorbeeld met het klaarzetten van recreatieobjecten.   

Als supervisor stuur je (op afstand) de verschillende teams aan en zorg je dat iedereen getraind is. Door standaardisatie van werkprocessen zorg je dat de teams zelfsturend zijn. Je legt lokaal contacten om nieuwe medewerkers te werven en onderhoudt nauw contact met onze vastgoedbeheerders en/of -eigenaren over allerhande facilitaire zaken. 

Andere zaken waar jij jezelf mee bezig gaat houden zijn o.a.: 

 • het opstellen en coördineren van het werkrooster en de planning;  
 • ondersteunen bij de opstart van nieuwe locaties en het werven van nieuwe teams hiervoor; 
 • het toezien op en ondersteunen bij het juist gebruiken van ons stalling management systeem en het signaleren van verbeterpunten hiervan. 

Deze functie dat ben jij, want  

 • je houdt van plannen en organiseren; 
 • je zoekt afwisseling in jouw werk (zowel op kantoor in Breda als op locatie);
 • je werkt graag in teamverband en weet richting te geven aan de medewerkers op de
  verschillende locaties (veelal parttimers en 65-plussers);
 • het werken met caravans, campers of electro movers spreekt jou aan; 
 • Je hebt rijbewijs B (en bij voorkeur BE) en bent woonachtig in het midden van het land.    

Dit bieden wij

Een functie in een jong en groeiend bedrijf waar jij volop de ruimte krijgt voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Dat je nog geen ervaring in de branche hebt is voor ons geen probleem, wanneer je maar jouw enthousiasme, ideeën, overtuigingskracht en betrokkenheid met je meebrengt. Verder bieden wij:

 • salarisindicatie: €3.500,- o.b.v. 40 uur per week;
 • werktijden: 32 uur verdeeld over 5 dagen per week;
 • onkostenvergoeding (reis- en telefoonkosten);
 • 25 vakantiedagen; 
 • beschikbaarheid van bedrijfsauto voor zakelijk gebruik; 
 • gratis stalling voor bijvoorbeeld jouw caravan of camper. 

Het betreft een nieuwe functie bij Stalling31 die je, binnen de gestelde kaders, naar eigen inzicht kan invullen. 

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je graag kennismaken? Dan komen we natuurlijk graag met je in contact. Reageer met jouw cv en motivatiebrief via de onderstaande knop. 

Voor vragen en informatie klik op de onderstaande knop of bel Maaike Pistoor: 06-47106932. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Stalling31

Stalling31 is een landelijk netwerk van hoogwaardige stallingen voor caravans, campers, auto’s en andere recreatieobjecten. Dagelijks staan wij klaar voor onze caravan- en campereigenaren om hun recreatieobject klaar te zetten of te ontvangen. Daarmee zijn wij het begin- en eindpunt van tienduizenden reizen per jaar. 

Wij ontzorgen onze klanten volledig. Dit doen we met handige systemen zoals Mijn Stalling31, maar ook persoonlijk met onze klantenservice, het kloppende hart van de organisatie.

Daarnaast zijn wij er voor onze stallingspartners, de locatiebeheerders. Hiervoor ontwikkelde we een systeem met online tools om het locatiebeheer zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Zo staan de objecten van onze klanten altijd op een veilige en betrouwbare stallingsplaats.

Werken bij Stalling31, betekent werken bij een leuk bedrijf, waar we als team de stalling runnen.
Jan
Logistiek medewerker
Het werk als logistiek medewerker bij Stalling31 doe ik graag naast mijn andere werkzaamheden. Het werk is niet alleen leuk, het is ook een vorm van ontspanning.
Rick
Logistiek medewerker