Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Klantenservice medewerker bij Stalling31

Welkom bij Stalling31: Dé plek waar passie voor klantenservice samensmelt met de dynamiek van werken in het bruisende Breda. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Klantenservice Medewerker met een vleugje sales in een groeiend bedrijf? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons enthousiaste team!

Klantenservice Medewerker bij Stalling31 in Breda

Bij Stalling31 streven we ernaar om niet alleen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook om onze medewerkers een inspirerende en plezierige werkomgeving te bieden. Als Klantenservice Medewerker speel je een cruciale rol in het waarborgen van de tevredenheid van onze klanten.

Jouw taken zullen variëren van het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen tot het verstrekken van informatie over onze diensten. Je bent het vriendelijke gezicht van Stalling31 en draagt bij aan de positieve ervaring van onze klanten.

 

Waarom werken bij Stalling31?

  1. Dynamische werkomgeving in Breda: Gevestigd in het hart van Breda biedt Stalling31 jou de mogelijkheid om te werken in een levendige stad met een rijke geschiedenis en bruisend cultureel leven.
  2. Teamgeest: Bij Stalling31 geloven we in teamwork. Samen streven we naar succes en ondersteunen we elkaar in elke stap van het proces.
  3. Doorgroeimogelijkheden: We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Bij Stalling31 zijn er talloze kansen om door te groeien en je carrière verder vorm te geven.

 

Werken als klantenservice medewerker bij Stalling31

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde Klantenservice medewerkers die houden van uitdagingen en het verschil willen maken. Als jij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan en het leuk vindt om in een sales-gerelateerde omgeving te werken, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Bij Stalling31 combineren we professionaliteit met een informele sfeer. Jouw persoonlijke ontwikkeling en tevredenheid staan centraal, en wij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt binnen ons team.

Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden die Stalling31 te bieden heeft. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst, waar klantenservice en werken in Breda samenkomen.

Ga naar alle vacatures

Bekijk alle vacatures bij Stalling31 en solliciteer direct!

Lees meer over Stalling31

Lees alles over Stalling31, de grootste stalling van Nederland!

Open sollicitatie

Bij Stalling31 zijn wij altijd opzoek naar talent. Wil jij bij ons komen werken met staat er geen functie open die aansluit bij jouw vaardigheden? Stuur dan een open sollicitatie en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega moet worden.

Stel een vraag over de vacature

Contactformulier algemeen
  • Onderwerp
  • Bericht
  • Persoonlijke gegevens

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.
Bekijk deze pagina hier
Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op 'volgende' en schrijf je bericht.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.
Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop: Verder naar reserveren
Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?

Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie


Persoonlijke gegevens


Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.