Motorstalling in een opslagbox

Ben je op zoek naar een motorstalling in jouw omgeving? Bij Stalling31 stal je jouw motor gemakkelijk en veilig in een self-service opslagbox. Deze opslagboxen hebben een ruime oppervlakte en zijn voorzien van een houten bodem en ventilatiekanalen. Dit zorgt voor een vorstvrije ruimte met goede luchtcirculatie en een constant klimaat. Belangrijk natuurlijk voor het onderhoud én de veiligheid van jouw motor. Daarnaast staan onze opslagboxen altijd op een beveiligd terrein en zijn de stallingen voorzien van camerabewaking. 

Ook bieden we de mogelijkheid om de opslagbox vooraf te bekijken voordat je een contract afsluit. Zo kun je zelf een kijkje nemen of de ruimte groot genoeg is voor jouw motor. Het formaat van onze opslagboxen variëert tussen de 12m3 en 36m3.

Je motor stalling wanneer het jou uitkomt

Onze opslagboxen hebben ruime openingstijden en je hebt toegang tot jouw box zonder een haal- of brengafspraak te hoeven maken. Bij diverse stallingen kun je zelfs 24/7 gebruik maken van jouw opslagbox. Ook heb je altijd een persoonlijke sleutel tot jouw opslag. Zo heb jij zelf de vrijheid om te genieten van je rijtuig wanneer het jou uitkomt.

Winterstalling motor

De opslagboxen van Stalling31 zijn perfect voor de winterstalling van jouw motor. Rijd je bijvoorbeeld alleen in de zomermaanden of wil je jouw motor voor een bepaalde tijd stallen, dan zit je goed bij ons. Niet alleen zijn onze boxen erg voordelig, maar ze zijn ook nog eens maandelijks opzegbaar. Dat betekent dat je zelf kan bepalen wanneer je wel en niet je motor wil stallen. 

Wil je liever andere spullen stallen in jouw opslagbox? Dat kan uiteraard ook. Wil je meer weten over de voordelen van een opslagbox kijk dan hier.

Bekijk hieronder het aanbod voor onze opslagboxen.

Let op: voor het stallen van een rijtuig in onze boxen moet je als particulier BTW betalen. Stal je andere objecten in onze opslagboxen dan hoef je geen BTW te betalen. Meer informatie over het betalen van BTW over onze opslagboxen vind je hier.

De voordelen van een opslagbox

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: