Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Motorstalling in een opslagbox

Ben je op zoek naar een motorstalling in jouw omgeving? Bij Stalling31 stal je jouw motor gemakkelijk en veilig in een self-service opslagbox. Deze opslagboxen hebben een ruime oppervlakte en zijn voorzien van een houten bodem en ventilatiekanalen. Dit zorgt voor een vorstvrije ruimte met goede luchtcirculatie en een constant klimaat. Belangrijk natuurlijk voor het onderhoud én de veiligheid van jouw motor. Daarnaast staan onze opslagboxen altijd op een beveiligd terrein en zijn de stallingen voorzien van camerabewaking. 

Ook bieden we de mogelijkheid om de opslagbox vooraf te bekijken voordat je een contract afsluit. Zo kun je zelf een kijkje nemen of de ruimte groot genoeg is voor jouw motor. Het formaat van onze opslagboxen variëert tussen de 12m3 en 36m3.

Je motor stalling wanneer het jou uitkomt

Onze opslagboxen hebben ruime openingstijden en je hebt toegang tot jouw box zonder een haal- of brengafspraak te hoeven maken. Bij diverse stallingen kun je zelfs 24/7 gebruik maken van jouw opslagbox. Ook heb je altijd een persoonlijke sleutel tot jouw opslag. Zo heb jij zelf de vrijheid om te genieten van je rijtuig wanneer het jou uitkomt.

Winterstalling motor

De opslagboxen van Stalling31 zijn perfect voor de winterstalling van jouw motor. Rijd je bijvoorbeeld alleen in de zomermaanden of wil je jouw motor voor een bepaalde tijd stallen, dan zit je goed bij ons. Niet alleen zijn onze boxen erg voordelig, maar ze zijn ook nog eens maandelijks opzegbaar. Dat betekent dat je zelf kan bepalen wanneer je wel en niet je motor wil stallen. 

Wil je liever andere spullen stallen in jouw opslagbox? Dat kan uiteraard ook. Wil je meer weten over de voordelen van een opslagbox kijk dan hier.

Bekijk hieronder het aanbod voor onze opslagboxen.

Let op: voor het stallen van een rijtuig in onze boxen moet je als particulier BTW betalen. Stal je andere objecten in onze opslagboxen dan hoef je geen BTW te betalen. Meer informatie over het betalen van BTW over onze opslagboxen vind je hier.

De voordelen van een opslagbox

Contactformulier

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.