Stalling31
Bestaande klant? Log dan in op: Mijn Stalling31

Sluiting Stalling31 Geldermalsen

In dit artikel vind je alle actuele informatie over de sluiting van Stalling31 Geldermalsen. 

Beheerders Erna-Joan en Patrick Bosman van Stalling31 Geldermalsen hebben besloten te stoppen met hun stalling. In maart 2022 zullen zij daarom de deuren van hun stalling gaan sluiten.

 

Je krijgt vanzelf bericht

Voor de stalling van je object verandert er nog niets. Tot maart 2022 kan deze gestald blijven in Stalling31 Geldermalsen en zullen de beheerders blijven zorgen voor je object. Via Mijn Stalling31 kun je uiteraard nog steeds haal- en brengafspraken blijven inplannen.

Wij zijn al bezig met het vinden van andere mogelijke stallingsruimte voor jouw object. Hierover ontvang je in juli meer informatie.

 

Vragen?
Heb je vragen over de sluiting van jouw stalling? Vind je antwoord bij de onderstaande vragen.

 

Moet ik zelf op zoek gaan naar een nieuwe stalling?
Nee, op dit moment zijn wij bezig om andere stallingsruimte voor jouw object te vinden. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. Wij nemen ruim voor de sluitingsdatum contact met je op over beschikbare ruimte en zullen je dan een aanbod doen voor deze stallingsplaats.

 

Moet ik mijn contract opzeggen?
Nee, je hoeft je contract niet op te zeggen. Na verlenging zal de contractduur lopen tot de einddatum van de stalling. Voor een mogelijk alternatieve stallingsruimte ontvang je van ons een aanbod. Wanneer je dit aanbod accepteert maken we een nieuwe contract voor je aan.

 

Ga ik door de sluiting minder betalen?
Vanwege de sluiting zal je factuur er anders uitzien dan je gewend bent. Het bedrag op de factuur wordt berekend vanaf de datum van verlenging tot de einddatum van de stalling. Het zou dus kunnen dat je minder hoeft te betalen. 
Hieronder een berekening van een voorbeeldsituatie:
Onderstaande berekening op basis van: Caravan Basispakket | Lengte object: 600cm | Verlengingsdatum 01-05-2021 (einddatum 01-03-2022)
Jaarprijs: €310,50
-60 dagen -€51,18
Servicekosten +€14,00
Totaalbedrag nieuw contract €273,32

 

Mijn contract is verlengd in de periode tussen 01-03-2021 en de aankondiging van de sluiting. Heb ik nu teveel betaald?
Is je contract tussen 01-03-2021 en de aankondiging van de sluiting verlengd en heb je de factuur al betaald, dan kan het zijn dat je teveel betaald hebt. De lengte van je contract is dan langer dan de periode dat Stalling31 Geldermalsen nog open is. Wanneer dit voor jou van toepassing is sturen we je een creditfactuur en krijg je het teveel betaalde bedrag van ons terug. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.

 

Wat gebeurt er met mijn object als ik het aanbod van andere stallingsruimte niet accepteer?
Wanneer je ons aanbod voor nieuwe stallingsruimte niet accepteert zal je contract aflopen op 01-03-2022. Voor die tijd kun je zoals gebruikelijk haal-en brengafspraken inplannen. Je object moet uiteraard wel vóór 01-03-2022 uit Stalling31 Geldermalsen opgehaald zijn.

 

Contactformulier

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Op werkdagen wordt je binnen 24 uur door onze klantenservice teruggebeld.

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.