Redenen om te stallen bij Stalling31 :

  • Goed bereikbare klantenservice
  • Schaderegistratie bij binnenkomst
  • Online uw breng- en ophaalafspraak plannen
  • Gunstige tarieven

Stalling31 Nederweert is momenteel vol. Bent u op zoek naar een overdekte stalling in de directe omgeving voor het stallen van uw caravan, camper, vouwwagen of boot? Dan kunt u terecht bij onze volgende locaties

Stalling31 Bergen (35 minuten afstand)
– Stalling31 Nistelrode (55 minuten afstand)
Stalling31 Uden (55 minuten afstand)

Luxe en overdekte caravanstalling

Caravanstalling Nederweert is een luxe stalling geschikt voor het stallen van uw caravan, camper, auto en boot. De stalling is gevestigd in een voormalige agrarische loods. In de loods ligt een volledig verharde, betonnen vloer.

Bij aankomst zult u persoonlijk worden ontvangen door één van onze getrainde ervaren locatiebeheerders. Wij vinden het belangrijk om eerst een goed persoonlijk contact te leggen. Daarna zal de beheerder samen met u een innamebon maken voor duidelijke afspraken omtrent het stallen van uw object. Zoals informatie over de conditie van uw object, de schaderegeling, gasflessen inname en andere zaken. Zo worden er duidelijke afspraken gemaakt en kunt u uw object met een veilig gevoel bij ons achterlaten.

Centrale ligging caravanstalling Nederweert

Stalling Nederweert ligt aan een rustige weg, in een woonomgeving nabij de bebouwde kom en is prima bereikbaar vanaf de A2. De steden Eindhoven, Helmond, Venlo en Roermond liggen allen binnen 40 minuten reistijd van de stalling.

 

“Stalling31 locatie locatie Nederweert is een uitstekende stallingsplek. De beheerder is een vriendelijke en zeer behulpzame man. Hij hielp ons onmiddelijk nadat wij zelf een fout hadden gemaakt. Een aanrader dus, met scherpe prijsstelling en ruime ophaaltijden” San Wojakowsi

Bij Stalling31 bieden wij verschillende pakketten die aansluiten bij het gebruik van uw object. Indien u maximaal twee keer per jaar op vakantie gaat past een Basispakket het beste bij uw wensen. Trekt u er meerdere keren per jaar op uit? Dan raden we het Pluspakket aan.

Het verschil tussen de pakketten is naast de prijs per strekkende meter, vooral het aantal keren dat u uw object wenst op te halen en tot hoe ver van te voren u hier een afspraak voor kunt maken.

Ophaalafspraak maken

Bij een Basispakket vragen we de ophaalafspraak meerdere dagen van te voren op te geven, zodat we uw object klaar kunnen zetten. Bij een Pluspakket is het in de meeste gevallen mogelijk om tot 1 dag van te voren uw afspraak in te plannen.

Aantal keren ophalen

Een ander verschil tussen de pakketten is het aantal keren dat u uw object kunt ophalen, bij een Pluspakket kunt u dit onbeperkt doen. Dit is heel fijn als u regelmatig op vakantie gaat. Bij een Basispakket is dit altijd beperkt tot een aantal keren. Wilt u uw object toch een keer vaker ophalen? Dat is mogelijk, hiervoor worden dan wel extra kosten ter hoogte van €20,00 in rekening gebracht.

Veranderen van pakket

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om uw pakket te veranderen, de mogelijkheden hiervoor kunt u altijd geheel vrijblijvend bespreken met onze klantenservice. Mocht u nog vragen hebben over de pakketten of ontvangt u graag advies, dan helpt onze klantenservice u graag. We zijn te bereiken via 088 - 031 31 31.

De locatie
Type: Loods
Capaciteit: 24 objecten
Ondergrond: Beton
Stallingshoogte: 4,00 meter
Voorzieningen
Afspoelen van uw object
Stroomvoorziening voor accu’s
Openingstijden
Ophalen Hoog Laag
Ma
Di 19.00-20.00
Wo
Do 19.00-20.00
Vr
Za 10.00-12.00 10.00-12.00
Brengen Hoog Laag
Ma
Di 19.00-20.00
Wo
Do 19.00-20.00
Vr
Za 10.00-12.00 10.00-12.00
Bezoek Hoog Laag
Ma
Di 19.00-20.00
Wo
Do 19.00-20.00
Vr
Za 10.00-12.00 10.00-12.00
Zon- en feestdagen gesloten
Hoog = maart t/m oktober
Laag = november t/m februari
Self-service
Beheerder aanwezig
Kenmerken stalling

De stalling is gevestigd in een voormalige agrarische loods en verkeert in een prima staat. De stalling is dubbel geïsoleerd en voorzien van ramen met dubbel glas. Deze ramen zijn te openen waardoor de stalling optimaal geventileerd kan worden en het klimaat in de stalling beheersbaar is. Het buitenterrein van de stalling is volledig verhard en goed toegankelijk.

Adresgegevens

Hovensteeg 7
6031 PE Nederweert
Nederland

Routebeschrijving

10 Reviews
8.5/ 10
8.5
  • Plus pakket

    Voor de locatie Nederweert; vriendelijke en behulpzame mensen en kan er erg goed afspraken mee te maken.

    8.0/10