Caravanstalling Friesland & omstreken

Ben je op zoek naar een caravanstalling in Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden overdekte stallingen aan bij jou in de buurt die veilig en betrouwbaar zijn. Bij ons kun je terecht voor het stallen van jouw caravan, camper, auto, boot of vouwwagen. Bij al onze stallingen in Friesland profiteer je onder andere van:

 • goed geventileerde ruimtes
 • ruime openingstijden
 • online inplannen van haal- of brengafspraak
 • bereikbare klantenservice
 • getrainde of professionele beheerders

Bekijk snel hieronder snel alle stallingsruimtes in de buurt en maak kennis met jouw camper- of caravanstalling in Friesland.

 • Caravanstalling Dokkum – Rinsumageest

  Heechfinne 1A, Rinsumageest
  5 Reviews – Van Klanten

  Overdekte en ruime caravanstalling in Rinsumageest, gelegen in de buurt van Leeuwarden, Drachten en Dokkum. Caravanstalling Dokkum – Rinsumageest is gelegen in het noorden van Friesland en bestaat uit een moderne… Lees verder

  (vanaf 4,00m x €47,00)
  188, 00 per jaar

Camperstalling Friesland

Al onze stallingslocaties zijn ook uitermate geschikt voor het stallen van van jouw camper. De locaties zijn voorzien van beveiliging en hebben een vlakke of verharde ondergrond, doorgaans is er ook klimaatbeheersing aanwezig.  Verschillende locaties bieden ook extra services zoals het controleren van bandenspanning of het wassen van jouw object. Met onze verschillende voordelige pakketten haal je jouw camper op wanneer jij wil. Met ons budgetpakket haal je jouw object één keer per jaar op. Wil je meer vrijheid? Kies dan voor het pluspakket. Daarmee haal je jouw camper onbeperkt op zodat jij er maximaal van kan genieten.

Professionele kwaliteit

Al onze stallingsplaatsen zijn overdekt en veilig. Ze moeten aan een aantal strikte eisen voldoen en worden gerund door getrainde of professionele beheerders die weten hoe ze met jouw object om moeten gaan. Van camper en caravan tot boot, vouwwagen of auto met aanhanger of trailer. Op deze manier ben je verzekerd dat jouw kampeerwagen in goede handen is op iedere caravanstalling bij Friesland in de buurt.

Vind de beste caravanstalling regio Friesland

Bij Stalling31 vind je al onze locaties bij jou in de regio. Handig gesorteerd op prijs of afstand. In één oogopslag zie je iedere camper- of caravanstalling regio Friesland. Dat betekent ook dat onze stallingslocaties vaak al binnen een half uur te bereiken zijn door mensen uit onder andere Leeuwarden en Drachten.

Bekijk en vergelijk prijzen en voorzieningen, laat je informeren door handige reviews en ontdek zo de beste caravan- of camperstalling in jouw eigen regio. Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: