Vacature: Gastheer of Gastvrouw Bleiswijk

Stalling31_logo

Locatie: Bleiswijk

Het betreft een functie voor 7 uur per week
(dinsdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend).

De functie:

Stalling31 zoekt een representatieve en gezellige gastvrouw of gastheer. Wij bieden een leuke functie voor een vier uur in de week. Waarmee u een leuke bijverdienste ontvangt (bijvoorbeeld naast uw AOW). Samen met het team van beheerders zorgt u ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op de stalling.

Wat gaat u doen?

Uw taak is om alle klanten te ontvangen en ervoor te zorgen dat zij een prettig gevoel overhouden bij hun bezoek aan de stalling. Klanten kunnen hun object komen ophalen, terugbrengen of bezoeken. Er zijn ook klanten die voor de eerste keer komen en een rondleiding van u willen. U werkt op vaste tijden. Op dinsdag- en donderdagavond tussen 18.30-20.30 uur (van maart tot en met oktober). Het hele jaar werkt u op zaterdagochtend tussen 9.30-12.30 uur. 

Er zijn potentiële klanten die eerst een kijkje komen nemen en kennis komen maken met het team, voordat ze de definitieve keuze maken voor onze stalling. Als gastheer of gastvrouw zorgt u dat de klanten het terrein weer tevreden verlaten. Daarnaast zorgt u voor het:

  • Uitgeven van toegangspassen, codes en sleutels;
  • Aanprijzen van aanvullende diensten; boxen, plaatsen  en onderhoud.
  • Innemen van objecten bij nieuwe klanten  

Wie bent u? 

U bent een gezellig en representatief persoon, die van aanpakken weet. Verder vinden wij het belangrijk dat u:

  • Gastvrij, servicegericht en representatief bent;
  • Affiniteit heeft met met caravennen en kamperen?
  • Beschikbaar bent op dinsdag- en donderdagavond (maart t/m oktober) en zaterdagochtend, ook tijdens de vakantieperiodes; 
  • Woonachtig bent in de omgeving van onze stallingslocatie in Bleiswijk.

Wat we bieden?

Een leuke rol in een gezellig team van beheerders. U heeft te maken met klanten die op vakantie gaan, of net van vakantie terugkomen. Mensen zijn vrolijk en vertellen graag over hun vakantie. Dat zorgt ervoor dat de sfeer op de stalling eigenlijk altijd heel goed is. Daarnaast willen klanten u ook graag leren kennen. Zij vinden het fijn om te weten wie er op hun dierbare bezit past. Wat wij verder bieden:

  • U verdient een marktconform tarief per uur;
  • U krijgt indien van toepassing een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • U krijgt gratis stalling voor uw camper of caravan.

Solliciteren?

Als u enthousiast bent geworden en graag kennis wilt maken dan drinken wij graag een keer een kopje koffie met u. Stuurt u voor uw sollicitatie een e-mail met daarin een korte motivatie naar Manon van Brakel ([email protected]), of klik op de link en vul het formulier in.  Als u inhoudelijk meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Manon van Brakel via 06-26318030

Over Stalling31

Het aantal campers, caravans, klassiekers en boten groeit ieder jaar nog steeds. In Nederland zijn er ruim 550.000 geregistreerde caravans en campers. Nederlanders trekken er het liefst elke dag op uit. Nieuwe wegen ontdekken, nieuwe plekken, of gewoon genieten van de kleinkinderen op de vaste familiecamping. Het gevoel van vrijheid. Lekker opladen. Zó worden herinneringen gemaakt.

Als ze niet op pad zijn – het grootste deel van het jaar – moet hun bezit wel nog even gestald worden. Veilig, schoon en overdekt. Hiervoor kunnen ze terecht bij Stalling31. Wij zijn namelijk voor ruim 10.000 caravan en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie.