Vacature: Chauffeur/logistiek medewerker

Stalling31_logo

Locatie: Bleiswijk

Aantal ochtenden in de week (circa 10-20 uur per week)

Chauffeur bij Stalling31

Stalling31 zoekt een chauffeur die het leuk vindt om bezig te zijn, technische basiskennis heeft van auto’s, accu’s, en beschikt over ruimtelijk inzicht.  Wij bieden een leuke, parttime functie waarmee je een leuke bijverdienste ontvangt (bijvoorbeeld naast je AOW). Samen met het team van beheerders zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op de stalling. Jouw taak is om alle objecten veilig en op tijd binnen te zetten en klaar te zetten voor de klanten.

Hoe ziet je dienst eruit?

Het binnenzetten en klaarzetten van de objecten gebeurt altijd ‘s ochtends tussen 07.00 uur en 09.00 uur op vaste momenten in de week. Doordeweeks gebeurt dit bijvoorbeeld op maandag, woensdag en vrijdag en in het weekend op zaterdag. Het aantal momenten dat je wilt werken is bespreekbaar. De werktijd per dienst hangt af van het seizoen en van het aantal afspraken dat door de klant is gemaakt. 

Met de grootste precisie rijdt je de campers, caravans, auto´s en andere objecten zonder schade naar binnen of naar buiten. Trailerbare objecten worden verplaatst met een minishovel of elektrische mover. Tijdens de dag komen klanten hun objecten brengen. Die objecten moeten weer in de stalling geplaatst worden. 

Verder bestaan de taken uit:

– De digitale registratie van inname en schades;

– Het beheren van de sleutels;

– Het opruimen en schoonhouden van de stalling en het buitenterrein;

– Het aanspreekpunt zijn voor de centrale klantenservice.

In de winterperiode is het rustig op de stalling. Je gaat dan met het hele stallings team aan de slag om de stalling netjes te houden. Denk dan bijvoorbeeld aan het schoonhouden van de stalling en het terrein, onderhoud aan de knikmops waarmee gewerkt wordt, voorbereiden voor het nieuwe seizoen.

Wie ben jij?

Jij bent een aanpakker, die flexibel beschikbaar is om tijdens een aantal vaste momenten in de week te werken. Verder vinden wij het belangrijk dat je:

  • collegiaal bent en graag samenwerkt
  • technische kennis hebt
  • goed ruimtelijk inzicht hebt en eventuele ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. 
  • Digitale kennis hebt en overweg kan met een smartphone/ tablet/computer 
  • Op een aantal vaste momenten in de week beschikbaar bent, en met name tijdens de vakantieperiodes;
  • Woonachtig bent in de omgeving van onze stallingslocatie in Bleiswijk.

Wat we bieden

Een functie in een gezellig team van beheerders. Je hebt te maken met klanten die op vakantie gaan, of net van vakantie terugkomen. Mensen zijn vrolijk en vertellen graag over hun vakantie. Dat zorgt ervoor dat de sfeer op de stalling eigenlijk altijd heel goed is. Daarnaast willen klanten ook jou graag leren kennen. Zij vinden het fijn om te weten wie er op hun dierbare bezit past. verder bieden wij:

– Een marktconform tarief per uur;

– Indien van toepassing een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

– Gratis stalling voor jouw camper of caravan.

Over Stalling31:

Het aantal campers, caravans, klassiekers en boten groeit ieder jaar nog steeds. In Nederland zijn er ruim 500.000 geregistreerde caravans en campers. Nederlanders trekken er het liefst elke dag op uit. Nieuwe wegen ontdekken, nieuwe plekken, of gewoon genieten van de kleinkinderen op de vaste familiecamping. Het gevoel van vrijheid. Lekker opladen. Zó worden herinneringen gemaakt.

Dat doen ze wél het liefst in hun eigen vertrouwde camper, of hun eigen gedroomde klassieker. Bezit dat ze koesteren. Waar ze zuinig op zijn.

Als ze niet op pad zijn – het grootste deel van het jaar – moet hun bezit wel nog even gestald worden. Veilig, schoon en overdekt. Hiervoor kunnen ze terecht bij Stalling31. Wij zijn namelijk voor ruim 8.000 caravan en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie. 

Wij bieden hoogwaardige stalling voor caravans, campers, oldtimers, vouwwagens, boten, etc. Wij ontzorgen en servicen onze klanten en locaties volledig. Dat doen we zo veel mogelijk persoonlijk – onze klantenservice is het kloppend hart van de organisatie –, maar ook via handige apps, tools, social en online media. Dit doen we voor ruim 45 locaties door heel Nederland.

Solliciteren?

Als je enthousiast bent geworden en past bij het profiel dan komen we graag met je in contact. stuur een e-mail met daarin een korte motivatie naar Manon van Brakel ([email protected]), of vul het formulier hieronder in. Als je inhoudelijk meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Manon van Brakel via 06-26318030.

Over Stalling31

Het aantal campers, caravans, klassiekers en boten groeit ieder jaar nog steeds. In Nederland zijn er ruim 550.000 geregistreerde caravans en campers. Nederlanders trekken er het liefst elke dag op uit. Nieuwe wegen ontdekken, nieuwe plekken, of gewoon genieten van de kleinkinderen op de vaste familiecamping. Het gevoel van vrijheid. Lekker opladen. Zó worden herinneringen gemaakt.

Als ze niet op pad zijn – het grootste deel van het jaar – moet hun bezit wel nog even gestald worden. Veilig, schoon en overdekt. Hiervoor kunnen ze terecht bij Stalling31. Wij zijn namelijk voor ruim 10.000 caravan en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie.