Vacature: Chauffeur/logistiek medewerker

Stalling31_logo

Locatie: Bleiswijk

Flexibele uren
Het aantal uur is afhankelijk van de seizoensdrukte en zal variëren tussen 2 en 8 uur per week of op oproepbasis.

Wat gaat u doen?

Stalling31 zoekt een chauffeur die ervaring heeft met groot transport (trekker, shovel, heftruck, vrachtwagen of bus). Wij bieden een leuke, flexibele functie waarmee u een leuke bijverdienste ontvangt (bijvoorbeeld naast uw AOW). Samen met het team van beheerders zorgt u ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op de stalling. Uw taak is om alle objecten veilig en op tijd binnen te zetten en klaar te zetten voor de klanten.

Een functie in een gezellig team van beheerders. U heeft te maken met klanten die op vakantie gaan, of net van vakantie terugkomen. Mensen zijn vrolijk en vertellen graag over hun vakantie. Dat zorgt ervoor dat de sfeer op de stalling eigenlijk altijd heel goed is. Daarnaast willen klanten u ook graag leren kennen. Zij vinden het fijn om te weten wie er op hun dierbare bezit past.

Wie bent u?

Het binnenzetten en klaarzetten van de objecten gebeurt altijd voor 10.00 ‘s morgens op een aantal vaste momenten in de week. De werktijd per dienst hangt af van het seizoen en van het aantal afspraken dat door de klanten gemaakt is. 

Met de grootste precisie rijdt u de campers, caravans, auto´s en andere objecten zonder schade naar binnen of naar buiten. Trailerbare objecten verplaatst u met een minishovel. 

Verder bestaan uw taken onder andere uit:

 • Het doen van inname- en schaderegistraties;
 • Het beheren van de reservesleutels van gemotoriseerde objecten;
 • Bijwerken van de administratie in het online stallingsysteem;
 • Het aanspreekpunt zijn voor de centrale klantenservice;
 • Het opruimen en schoonhouden van de stalling en het buitenterrein.
 • Het leveren van extra service bijvoorbeeld wassen van objecten.

Wat bieden we:

Een leuke rol in een gezellig team van beheerders. U heeft te maken met klanten die op vakantie gaan, of net van vakantie terugkomen. Mensen zijn vrolijk en vertellen graag over hun vakantie. Dat zorgt ervoor dat de sfeer op de stalling eigenlijk altijd heel goed is. Daarnaast willen klanten u ook graag leren kennen. Zij vinden het fijn om te weten wie er op hun dierbare bezit past.

Wat wij verder bieden:

 •  Een marktconform tarief per uur;
 •  indien van toepassing een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Gratis stalling voor uw camper of caravan.

Wie bent u?

U bent een representatief persoon, die van aanpakken weet. Verder vinden wij het belangrijk dat u:

 • Een aanpakker bent, die flexibel beschikbaar is om tijdens een aantal vaste momenten in de week te werken ook tijdens de vakantieperiodes;
 • Aantoonbare ervaring heeft met groot/intern transport (trekker, heftruck, vrachtwagen, etcetera);
 • Woonachtig bent in de omgeving van onze stallingslocatie in Bleiswijk.

Solliciteren?

Als u enthousiast bent geworden en graag kennis wilt maken dan drinken wij graag een keer een kopje koffie met u. Stuurt u voor uw sollicitatie een e-mail met daarin een korte motivatie naar Manon van Brakel (Manon@stalling31.nl), of vul de link het formulier in. Als u inhoudelijk meer wilt weten over de functie, neem dan contact op met Manon van Brakel via 06-26318030

Over Stalling31

Het aantal campers, caravans, klassiekers en boten groeit ieder jaar nog steeds. In Nederland zijn er ruim 550.000 geregistreerde caravans en campers. Nederlanders trekken er het liefst elke dag op uit. Nieuwe wegen ontdekken, nieuwe plekken, of gewoon genieten van de kleinkinderen op de vaste familiecamping. Het gevoel van vrijheid. Lekker opladen. Zó worden herinneringen gemaakt.

Als ze niet op pad zijn – het grootste deel van het jaar – moet hun bezit wel nog even gestald worden. Veilig, schoon en overdekt. Hiervoor kunnen ze terecht bij Stalling31. Wij zijn namelijk voor ruim 10.000 caravan en camper eigenaren het begin- en eindpunt van de vakantie.