Met behulp van een sleutel kunt u buiten de standaard openingstijden de slagboom of het hek van het terrein openen. Ontzettend handig, want zo kunt u ook buiten de beheerde tijden een haal- of brengafspraak maken. 

Hoe werkt het systeem?

Met het systeem kunt u het hek openmaken met een sleutel. Dat werkt als volgt:

  1. Als u aan komt rijden, stopt u de sleutel in het sleutelgat en draait u de sleutel om.
  2. U haalt de sleutel er weer uit en de slagboom gaat automatisch open. 

Let op:

  • U krijgt bij de eerste afspraak een sleutel van ons. Het is dus belangrijk dat u bij de eerste afspraak wel tijdens beheerde tijden langs komt. 
  • Voor de sleutel betaalt u een borg van 5 euro. Deze borg wordt automatisch geïncasseerd. Als u uw contract opzegt, krijgt u de borg weer teruggestort, na het inleveren van de sleutel. 

Wat als de slagboom niet open gaat, of als ik mijn sleutel vergeten ben?

Als de slagboom niet open gaat, kunt u het storingsnummer bellen. Het storingsnummer staat op de slagboom. U komt dan in contact met ons. Wij proberen het probleem samen met de eigenaar voor u op te lossen.

Wat als ik mijn sleutel kwijt bent?

Bel dan naar onze klantenservice (088-0313131). Zij registreren dat u de sleutel bent verloren. Bij de beheerder kunt u weer een nieuwe aanvragen. Helaas bent u de borg van 5 euro dan wel kwijt. Voor een nieuwe sleutel betaalt u weer een nieuwe borg.

Waar zet ik mijn object neer?

U zet uw object zelf op het terrein neer in de daarvoor bestemde vakken. Zorg ervoor dat uw object netjes in het vak staat. Zo hebben andere mensen ook ruimte om hun object neer te zetten.

Hoe ontvang ik de sleutel van mijn camper of auto van de beheerder?

Tijdens de self-servicetijden zorgt u zelf dat u uw eigen sleutel bij zich heeft. Heeft u geen reservesleutel? Dan kunt u alleen op beheerde tijden langskomen om uw object te halen of te brengen.