Opslagbox Dokkum-Rinsumageest

0 Reviews - Van Klanten

Ga je verhuizen of heb je te veel spullen in je huis staan? Of heb je extra ruimte nodig voor je winkelvoorraad? Ruimtegebrek is vervelend maar gelukkig kun je er iets aan doen. Bij Stalling31 Dokkum-Rinsumageest kun je terecht voor het opslaan van jouw spullen in je eigen ruime opslagbox (self storage).

Een Opslagbox voor al jouw spullen.

Prijzen

per maand

45 m2
€157,50
5 x 9 m
90 m2
€315,00
10 x 9 m

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing. 

De voordelen

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag. 
 

Ervaringen met de CamperBox

Reviews

0 Reviews - Van Klanten

Adresgegevens

Heechfinne 1A
Rinsumageest

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox

Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: