Opslagbox Beemster

4.7 Reviews - Van 1344 Klanten

Krijgt je jouw huis maar niet opgeruimd omdat je te veel spullen hebt? Of wordt je garage te klein voor de winkelvoorraad die je hebt? Ruimtegebrek is vervelend. Maar gelukkig is er iets aan te doen! Bij Stalling31 Beemster kun je terecht voor het opslaan van jouw spullen in je eigen opslagruimte (self storage).

Een Opslagbox voor al jouw spullen.

Prijzen

per maand

12m3
€69,- per maand
€58,- bij een jaarcontract
3 x 2 x 2m

Over de boxen

De opslagbox is voorzien van ventilatiekanalen en een houten bodem. De ruimte waar de boxen staan is vorstvrij en heeft een goede luchtcirculatie, dit zorgt voor een droog en constant klimaat.

Huren als bedrijf

Heb je een eenmanszaak, winkel of webshop, en zoek je een veilige plek om de voorraad op te slaan? Ook bedrijven kunnen eenvoudig een opslagbox huren bij Stalling31. Vraag bij het invullen van het formulier om de voorwaarden die gelden voor bedrijven.

Tijdelijk opslaan

Onze opslagboxen zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Daarom is het gebruik van opslagboxen ook ideaal voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, of een verbouwing. 

De voordelen

Wat is een Opslagbox?

In deze afgesloten opslagbox kun jij jouw persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je opslagbox te kunnen. Tot slot is de opslagbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag. 
 

Ervaringen met de CamperBox

Reviews

4.7 Reviews - Van 1344 Klanten
ger visser Avatar
ger visser
1 maand geleden - Google

Perfecte stalling. Klantvriendelijk. Blij dat ik er een plek heb.

Wim Huisman Avatar
Wim Huisman
2 maanden geleden - Google

Stalling is aangesloten bij Stalling31. Uitstekende service. Gratis bandenspanning check, afspoelen. Vriendelijk personeel. De Klantenservice van Stalling31 is zeer goed. De prijs is gemiddeld.

E.L.H. Niesen Avatar
E.L.H. Niesen
3 maanden geleden - Review Formulier

Afspraken maken van de camper voor halen en brengen via de website een fluitje van een cent. Puur gemak en dan ook nog erg vriendelijke en behulpzame mensen als er iets is bijvoorbeeld banden op spanning brengen.

M. Hees Avatar
M. Hees
3 maanden geleden - Review Formulier

We hebben nu 1 maand een caravan en zijn heel tevreden over Stalling31. Stallinghouder Kees helpt ons altijd even met aankoppelen van de caravan aan de auto want daar hebben wij nog wel eens problemen mee. En dat vinden wij helemaal top echt zo doorgaan en daarom zijn wij dan ook een happy klant.

alex brandenburg Avatar
alex brandenburg
3 maanden geleden - Review Formulier

ik heb hier eerst mijn caravan gestal en onse camper een betere stalling kan ik niet krijgen dus we gaan hier ook niet meer weg.

  • 1
  • 2
  • 97
  • >

Adresgegevens

Nekkerweg 77
Zuidoostbeemster

Routebeschrijving

Reserveer een opslagbox

Deze locatie is helaas vol.

Je kunt hieronder een stalling in de directe omgeving zoeken.

Zoek opslag in de buurt

Hulp nodig bij het vinden van een stalling?
Bel ons op: 088 – 031 31 31
Footer_image_caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op: