Camperbox Bleiswijk

4.2 | Reviews van 1143 Klanten
Heb je een dierbaar object dat je het liefst in een privéstalling stalt? Zoekt je voor jouw bedrijf een opslag of wil je thuis wat spullen kwijt? Bij Stalling31 Bleiswijk kun je met je object(en) terecht in onze camperboxen. Alleen jij hebt de sleutel van de box, en je kan de box iedere dag tussen 6:00 uur en 22:00 uur bereiken.
Een Camperbox is van jou alleen.

De voordelen

Geen haal- of brengafspraak nodig
Toegang tot de opslagbox met jouw eigen sleutel
Mogelijkheid om de box vooraf te bekijken.

Wat is een CamperBox?

In deze afgesloten camperbox kun jij jouw vaartuig, voertuig, persoonlijke en/of zakelijke bezittingen veilig en netjes opslaan. Alleen jij hebt toegang tot deze camperbox die toegankelijk is tijdens de ruime openingstijden van deze locatie. Je bent flexibel en hoeft geen afspraken te maken om in je Camperbox te kunnen. Tot slot is de camperbox per maand te huren, waardoor het de ideale oplossing kan zijn voor tijdelijke opslag.

Prijzen

per maand
Afmeting Kosten Omschrijving
19m2 (Niet beschikbaar) €150,50,- tot €162,35 6,20 x 3,00 (3,10h)
20m2 - Niet geschikt voor objecten (Niet beschikbaar) € 162,35 per maand 6,2 x 3,2 (3,1h)
25m2 (Niet beschikbaar) €199,95 tot €209,60 6,20 x 4,00 (3,10h)
75m2 €524,- 15,00 x 5,00 (3,80h)
Reviews
4.2 | Reviews van 1143 Klanten
Remi Kneefel Avatar
Remi Kneefel
2 maanden geleden - Google

Michel, Bedankt voor het klaar zetten van mijn camper. Mijn fout dat ie op de verkeerde dag gereserveerd stond.

Robin Nienke Avatar
Robin Nienke
5 maanden geleden - Google

Erg jammer dat wederom de voorwaarden weer veranderd zijn. We zijn bij deze stalling terecht gekomen vanwege het onbeperkt ophalen van de camper, maar per volgende maand is dit nog maar maximaal 6x, daarna betaal je 30 euro per keer extra!.Heel erg vervelend met een camper die wij gemiddeld 10x per jaar ophalen.De klantenservice geeft aan dat ze er niet aan kunnen doen en er ook geen onderscheidt gemaakt kan worden tussen campers en caravans.Dit alles is bovenop de verhoging van het contractbedrag van bijna 48 euro voor de volgende contractperiode.We zijn erg teleurgesteld in deze gang van zaken en hopen dat er nog vele klanten volgen om hierover hun beklag te doen.

Wim Koets Avatar
Wim Koets
5 maanden geleden - Google

Prima ontvangst. Het was onze eerste kennismaking met Stalling 31 Blijswijk. Goed georganiseerd.

Paul van Wingerden Avatar
Paul van Wingerden
5 maanden geleden - Google

Jaren met plezier en naar volle tevredenheid gebruik van gemaakt. Tot vandaag het weer omsloeg: Contract aangegaan en betaald “ongemotoriseerd -plus” voor een baggage aanhangertje. Erg aan de prijs, maar door de mogelijkheid van onbeperkt halen en brengen toch de moeite. (Wij gebruiken hem zo’n tien keer per jaar) Tot mijn verbijstering een mail gekregen dat ze de prijzen per augustus fors omhoog gooien. De rekening voor het extra bedrag binnenkort nasturen, en dat je nog maar een paar keer je object mag halen per jaar, of tegen dikke betaling een extra keer! Belachelijke gang van zaken. Ik ben een contract met jullie aangegaan en daar houd ik jullie aan. Intussen kan ik dus op zoek naar een andere stalling voor mijn wagen. Ongehoord dit

MarijkeKors Avatar
MarijkeKors
5 maanden geleden - Google

Hele prettige camperstalling. Correcte mensen, altijd vriendelijk en behulpzaam. Ruime tijden waarop je je camper kunt halen of brengen. Topservice!

  • 1
  • 2
  • 80
  • >

Reviewbeleid

Vragen?
Kijk voor meer informatie in onze Veelgestelde Vragen.

Kom je er niet uit? Dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Adresgegevens

Anjerweg 34
Bleiswijk

Routebeschrijving

Reserveer een camperbox