Sluiting Stalling31 Geldermalsen

In dit artikel vind je alle actuele informatie over de sluiting van Stalling31 Geldermalsen. 

Beheerders Erna-Joan en Patrick Bosman van Stalling31 Geldermalsen hebben besloten te stoppen met hun stalling. In maart 2022 zullen zij daarom de deuren van hun stalling gaan sluiten.

 

Je krijgt vanzelf bericht

Voor de stalling van je object verandert er nog niets. Tot maart 2022 kan deze gestald blijven in Stalling31 Geldermalsen en zullen de beheerders blijven zorgen voor je object. Via Mijn Stalling31 kun je uiteraard nog steeds haal- en brengafspraken blijven inplannen.

Wij zijn al bezig met het vinden van andere mogelijke stallingsruimte voor jouw object. Hierover ontvang je in juli meer informatie.

 

Vragen?
Heb je vragen over de sluiting van jouw stalling? Vind je antwoord bij de onderstaande vragen.

 

Moet ik zelf op zoek gaan naar een nieuwe stalling?
Nee, op dit moment zijn wij bezig om andere stallingsruimte voor jouw object te vinden. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. Wij nemen ruim voor de sluitingsdatum contact met je op over beschikbare ruimte en zullen je dan een aanbod doen voor deze stallingsplaats.

 

Moet ik mijn contract opzeggen?
Nee, je hoeft je contract niet op te zeggen. Na verlenging zal de contractduur lopen tot de einddatum van de stalling. Voor een mogelijk alternatieve stallingsruimte ontvang je van ons een aanbod. Wanneer je dit aanbod accepteert maken we een nieuwe contract voor je aan.

 

Ga ik door de sluiting minder betalen?
Vanwege de sluiting zal je factuur er anders uitzien dan je gewend bent. Het bedrag op de factuur wordt berekend vanaf de datum van verlenging tot de einddatum van de stalling. Het zou dus kunnen dat je minder hoeft te betalen. 
Hieronder een berekening van een voorbeeldsituatie:
Onderstaande berekening op basis van: Caravan Basispakket | Lengte object: 600cm | Verlengingsdatum 01-05-2021 (einddatum 01-03-2022)
Jaarprijs: €310,50
-60 dagen -€51,18
Servicekosten +€14,00
Totaalbedrag nieuw contract €273,32

 

Mijn contract is verlengd in de periode tussen 01-03-2021 en de aankondiging van de sluiting. Heb ik nu teveel betaald?
Is je contract tussen 01-03-2021 en de aankondiging van de sluiting verlengd en heb je de factuur al betaald, dan kan het zijn dat je teveel betaald hebt. De lengte van je contract is dan langer dan de periode dat Stalling31 Geldermalsen nog open is. Wanneer dit voor jou van toepassing is sturen we je een creditfactuur en krijg je het teveel betaalde bedrag van ons terug. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.

 

Wat gebeurt er met mijn object als ik het aanbod van andere stallingsruimte niet accepteer?
Wanneer je ons aanbod voor nieuwe stallingsruimte niet accepteert zal je contract aflopen op 01-03-2022. Voor die tijd kun je zoals gebruikelijk haal-en brengafspraken inplannen. Je object moet uiteraard wel vóór 01-03-2022 uit Stalling31 Geldermalsen opgehaald zijn.

 

Contact

Staat je vraag er niet tussen of wil je iets doorgeven, dan kun je ook direct contact met ons opnemen.

Na kantooruren, tot 21.00 uur ‘s avonds en op zaterdag tot 17.00 uur, word je doorgeschakeld naar onze telefoondienst. Zij kunnen je helpen met noodgevallen of dringende vragen.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier