Schade & Verzekering

Transportschade
Alle locaties van Stalling31 zijn verzekerd tegen transportschade. Dat betekent dat als de locatiebeheerder schade rijdt aan jouw object tijdens het verplaatsen hiervan, dan zal de locatiebeheerder deze schade vergoeden. In deze gevallen zal de beheerder of de klantenservice contact met je opnemen om de schade verder af te handelen.

Overige schade
Alle andere schade gevallen dien je zelf te verzekeren.Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van jouw stallingsobject tegen verlies, diefstal en cascoschade (brand, overstromingen, storm e.d.), alsmede tegen andere mogelijke schades, waaronder wettelijke aansprakelijkheid. Stallingsobjecten zijn vanuit de stallinghouder niet verzekerd tegen enige vorm van schade, diefstal of verlies.

Als mijn object schade blijkt te hebben tijdens het stallen, hoe word ik hiervan op de hoogte gesteld?
Wanneer blijkt dat je object niet goed start of dat er plotseling een band lek is, zal de beheerder of de klantenservice je altijd zo spoedig mogelijk berichten. Je kan dan een bezoek brengen aan de stalling om de schade te bekijken en te bespreken.

Contact

Staat je vraag er niet tussen of wil je iets doorgeven, dan kun je ook direct contact met ons opnemen.

Na kantooruren, tot 21.00 uur ‘s avonds en op zaterdag tot 17.00 uur, word je doorgeschakeld naar onze telefoondienst. Zij kunnen je helpen met noodgevallen of dringende vragen.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier