Hoe kan ik mijn object brengen?

Naast ophaalafspraken, werken onze locaties ook met brengafspraken. De brengafspraken kunnen op dezelfde manier aangevraagd worden als ophaalafspraken. Hoe? Dat lees je hier: Hoe maak ik een ophaal-, breng- of bezoekafspraak?

Het verschil tussen een ophaal en brengafspraak is dat de brengafspraak altijd maar één dag voorafgaande aan de afspraak aangevraagd hoeft te worden (bij het ophalen is dit afhankelijk van het gekozen pakket).

Het voordeel van een brengafspraak is dat de beheerder op de hoogte is van je komst en je daardoor ook kan verwelkomen (met uitzondering van locaties met self-service).

Inname bij brengafspraak
Bij inname van uw stallingsobject dienen aanwezige schades door de beheerder te worden geregistreerd. Laat jij jouw stallingsobject bij ons achter zonder de inventarisatie van de schades af te wachten of tijdens eventuele self service tijden (indien jouw locatie hierover beschikt), zal de beheerder jouw stallingsobject zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk inspecteren. Zodra de beheerder jouw stallingsobject op schades heeft gecontroleerd, ontvangt je via jouw Mijn Stalling31 account een overzicht van bij inname geconstateerde schades. Vervolgens heeft u 24 uur de tijd om bezwaar te maken tegen de geconstateerde schades. Maak je binnen dit termijn geen bezwaar, dan vervalt daarmee ieder recht op bezwaar.

Eerste keer brengen
Na ontvangst van het getekende contract ontvang je van ons een e-mail waarin gevraagd wordt aan te geven wanneer je voor de eerste keer je object wilt komen brengen. Lees hier meer over de eerste breng afspraak bij Stalling31: Instructies voor eerste keer brengen van uw object.

 

 

Contact

Staat je vraag er niet tussen of wil je iets doorgeven, dan kun je ook direct contact met ons opnemen.

Na kantooruren, tot 21.00 uur ‘s avonds en op zaterdag tot 17.00 uur, word je doorgeschakeld naar onze telefoondienst. Zij kunnen je helpen met noodgevallen of dringende vragen.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier