Coronavirus: Maatregelen van Stalling31

Update Stalling31 - Coronavirus |  Covid 19

Via deze pagina willen we u graag op de hoogte houden van de huidige stand van zaken met betrekking van het Coronavirus bij Stalling31 en welk effect dit heeft voor u. Wij volgen te alle tijden het advies van  het  RIVM en de overheid. Huidige status:
  - Alle afspraken die nu al gepland staan kunnen doorgaan, echter wij vragen u om te overwegen deze te annuleren. - Wij vragen u ook zo min mogelijk afspraken te maken tot minimaal 28 april. - Alle afspraken op beheerde tijden worden nu gezien als selfservice tijden. Dit betekent dat de beheerder niet aanwezig is of beschikbaar voor contact. Dit doen wij om onze beheerders en medewerkers te beschermen en u als klant. Wij vragen hier uw begrip voor. - De klantenservice werkt ook grotendeels vanuit thuis en is minder bereikbaar, wij doen uiteraard onze uiterste best om u nog steeds goede service te bieden.  
Mochten er veranderingen plaatsvinden dan zullen we u op de hoogte houden op deze pagina en via de nieuwsbrief . Wij willen u ook vragen uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te stellen en  ons de tijd geven om alle vragen te beantwoorden, wij doen onze uiterste best. Namens alle medewerkers , locaties en beheerders  hopen we dat we met heel Nederland goed en gezond door deze situatie heen komen.