Coronavirus: Maatregelen van Stalling31

Stalling31 Bergen biedt 24/7 parkeerplaatsen aan voor het stallen van uw camper, caravan of auto. Deze parkeerplaatsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor u.

 

Om toegang te krijgen tot uw eigen parkeerplaats, beschikt u over de toegangssleutel van het toegangshek. De parkeerplaatsen hebben stroomvoorziening zodat u eventueel de accu van uw camper of auto op kunt laden.  Wij vragen u om de eerste keer op zaterdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur te komen. De beheerder kan u dan het systeem uitleggen en de sleutel overhandigen.

 

Met deze 24/7 parkeerplaats huurt u een parkeerplaats van ca 3,5 meter breed en 8,5 meter lang voor de vaste prijs van €1.100,00 per jaar (inclusief btw en stroomvoorziening). Voor de afstandsbediening van het toegangshek wordt een borg van 60 euro gevraagd, welke u contant dient te betalen aan de beheerder. Bij inlevering van de afstandsbediening, ontvangt u deze borg weer terug. De minimale huurperiode van de parkeerplaats is een jaar, daarna is deze per maand opzegbaar.

Gebruik maken van deze 24/7 parkeerplaats? Reserveer hier.