Redenen om te stallen bij Stalling31 Zuidoostbeemster:

 • Goed bereikbare klantenservice
 • Schaderegistratie bij binnenkomst
 • Online uw breng- en ophaalafspraak plannen
 • Bootpakket met gunstig tarief
Stalling31 Beemster is momenteel vol. Bent u op zoek naar een stalling in de directe omgeving voor het stallen van uw caravan, camper, vouwwagen of aanhanger? Neem dan contact met ons op: wij denken graag met u mee.

Let op: Stalling31 Beemster is locatie I, gelegen aan de Nekkerweg 77 te Zuidoostbeemster. Stalling31 Zuidoostbeemster is locatie II en deze is gelegen aan de Nekkerweg 52 te Zuidoostbeemster. Klik hier om naar locatie II in Zuidoostbeemster te gaan.

Overdekte en ruime stalling

Bij caravanstalling Beemster vindt u een stalling voor uw caravan, camper, vouwwagen, aanhanger, boot, trailer of auto. Voor een stalling in de omgeving van Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres. De steden Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Purmerend, Volendam, Zaanstad en Hoorn liggen allen binnen een reistijd van 30 minuten van de stalling. De stalling is goed bereikbaar vanaf de snelweg A7.

 

Bij aankomst zult u persoonlijk worden ontvangen door één van de getrainde ervaren locatiebeheerders van caravanstalling Beemster. Wij vinden het belangrijk om eerst persoonlijk contact te leggen en alle klanten goed te ontvangen. Vervolgens zal de beheerder samen met u een innamebon invullen waarop zaken omtrent het stallen van uw object worden vastgelegd. Zoals bijvoorbeeld informatie over de conditie van uw object, de schaderegeling en uw persoonlijke gegevens. Zo worden er duidelijke afspraken gemaakt en kunt u uw object met een veilig gevoel bij ons achterlaten.

 

Opslagpakket

Naast het stallen van objecten, kunt u bij caravanstalling Beemster ook terecht voor de opslag van uw campingmeubels of inboedel. Heeft u interesse in de mogelijkheden tot opslag? Ga dan direct naar het opslagpakket

 

Bij Stalling31 bieden wij verschillende pakketten die aansluiten bij het gebruik van uw object. Indien u maximaal twee keer per jaar op vakantie gaat past een Basispakket het beste bij uw wensen. Trekt u er meerdere keren per jaar op uit? Dan raden we het Pluspakket aan.

Het verschil tussen de pakketten is naast de prijs per strekkende meter, vooral het aantal keren dat u uw object wenst op te halen en tot hoe ver van te voren u hier een afspraak voor kunt maken.

Ophaalafspraak maken

Bij een Basispakket vragen we de ophaalafspraak meerdere dagen van te voren op te geven, zodat we uw object klaar kunnen zetten. Bij een Pluspakket is het in de meeste gevallen mogelijk om tot 1 dag van te voren uw afspraak in te plannen.

Aantal keren ophalen

Een ander verschil tussen de pakketten is het aantal keren dat u uw object kunt ophalen, bij een Pluspakket kunt u dit onbeperkt doen. Dit is heel fijn als u regelmatig op vakantie gaat. Bij een Basispakket is dit altijd beperkt tot een aantal keren. Wilt u uw object toch een keer vaker ophalen? Dat is mogelijk, hiervoor worden dan wel extra kosten ter hoogte van €20,00 in rekening gebracht.

Veranderen van pakket

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om uw pakket te veranderen, de mogelijkheden hiervoor kunt u altijd geheel vrijblijvend bespreken met onze klantenservice. Mocht u nog vragen hebben over de pakketten of ontvangt u graag advies, dan helpt onze klantenservice u graag. We zijn te bereiken via 088 - 031 31 31.

De locatie

Type: Tuinbouwcomplex
Capaciteit: 640 objecten
Ondergrond: Gronddoek
Stallingshoogte: 4,00 meter

Voorzieningen

Afspoelen van uw object
Stroomvoorziening voor accu’s
Luchtpomp voor bandenspanning

Extra services

Wassen van uw object
Poetsen en in de was zetten van uw object
Transport van caravan van de stalling naar camping en vice versa
Transport van caravan van de stalling naar erkend onderhoudsbedrijf en vise versa
Openingstijden
OphalenHoogLaag
Ma
Di19.00-20.3019.00-20.30
Wo
Do15.30-17.00
19.00-20.30
19.00-20.30
Vr
Za09.00-12.0009.00-12.00
BrengenHoogLaag
Ma15.30-17.00
19.00-20.30
Di
Wo15.30-19.00
Do
Vr
Za09.00-12.0009.00-12.00
BezoekHoogLaag
Ma15.30-17.00
19.00-20.30
Di
Wo15.30-17.00
Do
Vr
Za09.00-12.0009.00-12.00
Zon- en feestdagen gesloten
Hoogseizoen = 15 maart t/m oktober
Laagseizoen = november t/m 14 maart
Self-service
Beheerder aanwezig
Kenmerken stalling
Stalling Beemster is een groot tuinbouwcomplex met verschillende stallingspakketten voor binnenstalling. De stalling ligt centraal in Noord-Holland waardoor het makkelijk bereikbaar is. Vanuit Purmerend bent u binnen tien minuten op de locatie.

Adresgegevens

Nekkerweg 77
1461 LG Zuidoostbeemster
Nederland

Routebeschrijving

Let op: wijziging tomtom

Afrit 5 Zuidoostbeemster, onderaan de afslag linksaf richting Zuidoostbeemster, na 600 meter linksaf de Zuiderweg op, na 1,3 km linksaf de Nekkerweg op. Stalling31 bevindt zich na ± 100 meter aan de linkerkant.

NB: NIET rechts afslaan bij de afrit van de A7. Via de Zuiddijk is de Nekkerweg niet te bereiken!

593 Reviews
8.4/ 10
8.4
 • Plus pakket

  Ben zeer tevreden over de stalling. Gemakkelijke procedure waarmee ik mijn vouwwagen kan halen en brengen

  10.0/10
 • Basis pakket

  Veel waar voor je geld!

  9.0/10
 • Plus pakket

  Na een uiterst snelle en correcte inschrijving konden wij de camper al direct stallen in Heerhugowaard. Wat bleek na aankomst dat onze camper een fractie tehoog was. Doordat de telefoniste en andere collega's ons tel. hebben geholpen konden wij metteen doorrijden naar de Beemster. Waar de camper nu makkelijk kan staan. Snelle afwikkeling bij aankomst en geen moeilijk gedoe. Super...

  9.0/10
Meer
Type object
Lengte object
Prijs per strekkende meter/per jaar
Gratis aantal keer ophalen
Ophalen of bezoek aanvragen
i
Minimaal aantal dagen dat u van te voren uw aanvraag moet doen
Minimale contractperiode
Beschikbaarheid
Basispakket
 €46,00
2 x gratis ophalen daarna €20 per keer
Minimaal 0 dagen ervoor
Jaarcontract daarna opzegbaar per maand
Nog 0 plekken beschikbaar
Pluspakket
 €56,00
Onbeperkt ophalen
Minimaal 24 uur ervoor
Jaarcontract daarna opzegbaar per maand
Nog 0 plekken beschikbaar
Camperpakket
 €77,00
Onbeperkt ophalen
Minimaal 24 uur ervoor
Jaarcontract daarna opzegbaar per maand
Nog 0 plekken beschikbaar