Stalling winterklaar!

Niet alleen voor u is het belangrijk om uw object/stalling winterklaar in de stalling te zetten, ook de beheerders maken de stalling klaar voor de winter. Om u een idee te geven wat er in een stalling gebeurt hebben we gesproken met Cees van Baarsen, de beheerder van Stalling Zuidoostbeemster.

Stalling winterklaar Zuidoostbeemster

In deze stalling is een automatische klimaatcomputer aanwezig. Deze computer regelt het klimaat in de kas. Als de thermometer meer dan 12°C aangeeft gaan de ramen automatisch open. Dit tot een marge van 50% zodat het niet binnen kan regenen. Komt de temperatuur onder de 12°C gaan de ramen automatisch dicht om vorst en kou in de stalling te voorkomen.

Door de klimaatcomputer is er dus altijd een optimale ventilatie en een goed klimaat in de stalling. Ook wordt in de winter, bij mooi weer, het schermdoek geopend. De caravans en campers met zonnepanelen kunnen dan optimaal van het licht profiteren.

Natuurlijk wordt ook de stalling helemaal goed geveegd en schoon gemaakt zodat ze in het voorjaar weer fris kunnen starten.

Bekijk onze pagina: zorgeloos de winter in ook!

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: