De 5 duurste caravans ter wereld!

Er zijn mensen die graag eropuit trekken , met hun gezin, in hun eigen land of daarbuiten. Vaak hebben deze mensen een caravan, waarmee ze rondtrekken naar speciale caravanparken. Om te genieten van de natuur, op een vaste plek, maar ook om te kunnen vertrekken zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer. Niet thuis zijn, maar toch een thuis op de weg te hebben, is ideaal voor deze mobiele natuurliefhebbers. Er zijn caravans in allerlei maten en soorten te krijgen en natuurlijk is er voor elke beurs een type. Voor de rijken zijn er bijzondere modellen modie ook peperduur zijn.

De 5 duurste modellen ter wereld

5-Deze luxe camper is 44ft.
Het is een van Monaco Signature Series Class-A-RV. Het heeft 6 slaapplaatsen, turbo diesel motor, 10 airbags, licht metalen velgen, lederen piloot en co-piloot stoelen, koelkast, verstelbare pedalen, LCD in de slaapkamer en een lounge, diesel generator, Road Master Jacobs Engine Brake .
https://youtu.be/AwEk4o8TfOM
De prijs is $ 155,900.

4 -2012 Newmar Koning Aire
Deze is voorzien van centrale airconditioning, koelkast, water dispenser, magnetron, een slaapkamer met tv (met kabelaansluiting), geluidsinstallatie, telefoon aansluitingen, gewatteerd vinyl plafond, rolgordijnen, cruise control, hydraulische stelvoetjes met automatische besturing en een stuurbekrachtiging.
https://youtu.be/Ds8XF6uk_Kc
De prijs is $ 738.645.

3 – Country Coach Prevost RV
De Country Coach Prevost RV beschikt over een kingsize bed en heeft ook een barbecue optie. Er is een combinatie van roestvrij staal en hoogwaardig staal. Country Coach Prevost RV heeft een 3-speed motor koelventilator verder een slaapkamer, woonkamer, badkamer en een keuken.
https://youtu.be/9ELlt_peViM
De prijs is bijna $ 1.300.000.

2 – EleMMent Palazzo
Het is de 2e duurste camper ter wereld die werd onthuld door een Oostenrijkse camper maker, Marchi Mobile. Zoals de naam al doet vermoeden, het is als een paleis / herenhuis dat beweegt op vier wielen. Het bespaart tot 20% brandstof en heeft een 530 pk turbo dieselmotor. Het is volledig automatisch en heeft pop-up dakterras. Er zijn twee verdiepingen met een keuken en een slaapkamer met badkamer.

De tofste feature is dat, het is beschilderd met een dikke laag speciale gloeiende verf waardoor hij verlicht in het donker. De prijs van deze luxe camper is $ 2,5 miljoen. https://youtu.be/-6RdmEinhhI

1 – Vantare Platinum Plus
Deze camper is de nummer 1 in de lijst. Deze luxe camper werd onthuld door Featherlite luxe touringcars. Het is een drievoudige glijbaan Prevost conversie. De trap is gemaakt van Inca marmer en de trap treden zijn van handgemaakte glazen tegels die zijn bewerkt met koper. Het plafond en AV kast zijn bekleed met Italiaans leer en het dashboard en het stuurwiel zijn bedekt met het blad van de Afrikaanse boom Sapelli. De fabricage is gedaan met Swarovski kristal.

De Vantare Platinum Plus heeft een salon met een bank, drankkast met kristallen glazen en een bureau met laptop . Het heeft ook een galerie en een kamer met een plasma-tv en een kingsize bed.

Het tofste kenmerk van deze luxe camper is dat het een sport auto garage onder het dek heeft.
De prijs van dit fantastische Platinum Plus kost $ 3.000.000.

Bekijk hier: Vantare Platinum Plus deze caravan.

Bekijk ook onze blog: de trends in de caravanwereld.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: